Antena Meniu Search
x

Video Aterizare cu emoţii pe aeroportul Heathrow din Londra, din cauza furtunii Geerit. Pilotul a reuşit cu greu să aterizeze pe pistă

Vestul Europei a fost lovit de vijelii, ploi torenţiale şi viscol puternic. În Anglia şi Scoţia, furtuna Geerit a cauzat probleme pe toate căile de transport. Şi peste ocean, fenomenele extreme au provocat pagube însemnate. 

de Redactia Observator

la 28.12.2023, 11:05

Vezi și

A fost stare de alertă în Scoţia, unde vremea a jucat la două extreme. Viscolul a paralizat tot traficul, iar peste 400 de mașini și camioane au rămas blocate pentru mai bine de patru ore în zăpadă.

În altă parte, din cauza inundațiilor, unele drumuri au fost complet închise de autorităţi. Toţi şoferii care aveau maşinile parcate în zonele vizate au fost imediat anunţaţi să plece cu autoturismele de acolo. Apa le-a ajuns până la brâu unor localnici dintr-un oraş, care au încercat să-și salveze animalele.

Pe aeroportul Heathrow din Londra, pasagerii unui avion au avut parte de o aterizare cu emoții. Vântul, care a bătut cu peste 130 de kilometri pe oră, i-a dat de furcă pilotului, care cu greu a aterizat pe pistă. Pe filmările martorilor se vede cum aeoronava este redresată de mai multe ori.

Un copac a fost smuls cu o parte din drum

Copacii doborâţi peste firele de electricitate au cauzat mai multe pene de curent. Un tren a fost grav avariat de un copac doborât de furtună. Din fericire, mecanicul nu a păţit nimic.

Şi peste ocean a fost prăpăd. Inundațiile din nordul Argentinei au adus un val masiv de noroi, care a măturat un pod.

Furtunile din întreaga lume au dat peste cap planurile călătorilor, care se întorceau acasă după sărbătorile de iarnă. Vântul a suflat cu mare viteză, iar ploile şi zăpezile au adus întârzieri mari în transportul rutier, feroviar, cât şi aerian. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Aterizare cu emoţii pe aeroportul Heathrow din Londra, din cauza furtunii Geerit. Pilotul a reuşit cu greu să aterizeze pe pistă