Antena Meniu Search
x

Au pus parchet pe un trotuar, în aşteptarea lui Vladimir PUTIN! De ce au luat autorităţile decizia care a REVOLTAT localnicii oraşului! FOTO INEDITE

Autorităţile unui oraş din Rusia se pregătesc să fie gazda unui forum internaţional, la care este aşteptat şi preşedintele Vladimir Putin, aşa că au decis să îi ureze acestuia bun venit într-un mod puţin... neobişnuit.

Autorităţile unui oraş din Rusia se pregătesc să fie gazda unui forum internaţional, la care este aşteptat şi preşedintele Vladimir Putin, aşa că au decis să îi ureze acestuia bun venit într-un mod puţin... neobişnuit, scrie moldova.org

Dacă cei mai mulţi s-ar fi gândit să îl primească pe liderul rus pe covorul roşu, oficialii oraşului Arhanghelsk au hotărât să pună parchet pe trotuarul ce duce spre Universitatea Nordică M.I.Lomonosov, unde va avea loc întâlnirea.

Iniţiativa uşor excentrică a autorităţilor i-a revoltat pe locuitorii oraşului, care cred că mai degrabă strada ar fi trebuit asfaltată, potrivit comentariilor pe care aceştia le-au lăsat pe reţelele de socializare.

Pe de altă parte, reprezentanţii administraţiei locale s-au arătat nedumeriţi de reacţia cetăţenilor. Aceştia au declarat pentru presa rusă că este doar un trotuar decorativ, care va duce spre o expoziţie ce va avea loc în incinta universităţii.

Pe acelaşi subiect

„Oamenii vor veni, avem un specific local, unde vor merge vizitatorii pe un trotuar de lemn. Acesta a fost construit special, ca oamenii să se poată plimba”, au răspuns autorităţile locale criticilor aduse.

Totodată, oficialii oraşului au precizat că au în plan şi lucrările de asfaltare  pe care le cer localnicii şi că acestea vor fi efectuate pe parcursul verii. 

În zilele de 28-29 martie în Arhanghelsk va fi organizat forumul internaţional ”Arctica – teritoriul dialogului”. Presa anunţă că forumul va fi vizitat de liderul de la Kremlin, care urmează să plece împreună cu ministrul Apărării Serghei Şoigu într-o scurtă expediţie geografică pe una din insulele arhipelagului Țara Franz Josef.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Au pus parchet pe un trotuar, în aşteptarea lui Vladimir PUTIN! De ce au luat autorităţile decizia care a REVOLTAT localnicii oraşului! FOTO INEDITE