Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Aurelian și-a găsit sfârșitul într-un tufiș din Padova, Italia. A fost deschis dosar pentru omor, însă Parchetul va clasa ancheta

Aurelian Bacnașu, un român de 49 de ani găsit mort în Italia joia trecută, a fost răpus de o boală subită. Este concluzia la care a ajuns medicul legist Andrea Porzionato, după efectuarea autopsiei. Potrivit publicaţiei Il Gazzettino, examinarea nu a evidențiat semne de violență sau fracturi, astfel că dosarul pentru omor deschis împotriva unor persoane necunoscute ar urma să fie clasat. 

de Redactia Observator

la 01.08.2024 , 12:05

Cadavrul românului a fost descoperit în urmă cu o săptămână, pe viaductul Chiesanuova din Padova, într-o zonă greu accesibilă. Bărbatul de 49 de ani, fără adăpost, a intrat acel tufiş pe propriile picioare și nu a mai ieșit, găsindu-și sfârșitul. Carabinierii au strâns toate imaginile înregistrate de camerele de supraveghere, începând cu două săptămâni înainte de ziua în care a fost descoprit cadavrul şi, conform unei prime reconstrucții a faptelor, Aurelian a ajuns în acel loc escaladând parapetul și nu, așa cum părea la început, bara metalică amplasată deasupra pasajului. Românul de 49 de ani dormea într-o fabrică de lapte abandonată. O viață plină de lipsuri și fără reguli, care, pe măsură ce anii au trecut, i-a afectat corpul până la deces. În prezent, dosarul pentru omor deschis împotriva unor persoane necunoscute rămâne deschis, însă Parchetul va solicita clasarea odată ce ultimele acte de anchetă vor fi finalizate.

Românul era mort de câteva săptămâni

Când a fost găsit, trupul fără viaţă al românului era într-o stare evidentă de descompunere. Bărbatul putea fi mort de câteva săptămâni şi nimeni nimeni nu ar fi observat nimic dacă un ciclist nu ar fi fost atras de acel miros neplăcut provenit din tufiș. 

Articolul continuă după reclamă

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În buzunarul pantalonilor, Aurelian a păstrat o amendă primită în iunie, în care erau trecute datele sale personale. Polițiștii de la Criminalistică i-au luat ulterior amprentele digitale, confirmând astfel identitatea sa. Bacnașu era o figură cunoscută în Padova. Mai ales pentru rezidenții din Chiesanuova, dar și din centrul istoric. Era adesea văzut plimbându-se prin piețe și pe corso Milano. "Aurelian a ales Padova ca patrie adoptivă. De ani de zile frecventa orașul nostru, fără a stabili însă relații solide cu serviciile noastre. Aurelian era o persoană retrasă și solitară: de multe ori a refuzat accesul la dușurile noastre sau la adăpostul de noapte. Cauzele morții sunt încă necunoscute, dar cu siguranță ne vorbesc despre singurătatea sa și ne fac să ne simțim și mai hotărâți în combaterea acestui fenomen care afectează populația orașelor noastre", a declarat consilierul social Margherita Colonnello. 

Parchetul a acordat permisiunea pentru înmormântare românului, costurile urmând a fi suportate de administrația municipală.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Aurelian și-a găsit sfârșitul într-un tufiș din Padova, Italia. A fost deschis dosar pentru omor, însă Parchetul va clasa ancheta