Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un român, găsit mort pe străzile din Padova. Poliţiştii au reuşit să-l identifice abia după ce i-au găsit o amendă în buzunar: "În sfârşit, îi redăm demnitatea"

Un bărbat, de origine română, a fost găsit mort pe străzile din Padova. Poliţia italiană l-a identificat abia după ce i-au găsit o amendă prin buzunare.

de Redactia Observator

la 30.07.2024 , 15:43

Un român, găsit mort pe străzile din Padova. Poliţiştii a reuşit să-l identifice abia după ce i-au găsit o amendă în buzunar: "În sfârşit, îi redăm demnitatea" - Profimedia

Potrivit presei italiene, românul ar fi Aurelian Bacnaşu, un bărbat în vârstă de 49 de ani. Bărbatul ar fi fost cunoscut autorităţilor italiene, mai exact Serviciilor Sociale, fiindcă românul era un om al străzii. Italienii ar fi încercat să-l includă în programele lor, dar Bacnaşu ar fi refuzat de fiecare dată, preferând să se descurce pe cont propriu.

Trupul românului a fost găsit într-o stare avansată de putrefacţie

"Putem în sfărşit să-i redăm demnitatea şi istoria. Este vorba despre Aurelian, o persoană fără adăpost care îşi alesese Padova ca domiciliu. Deşi era prezent în oraşul nostru de ani de zile, nu a stabilit relaţii solide cu serviciile noastre. Era o persoană timidă şi solitară şi de multe ori a refuzat să intre în adăposturile noastre sau să folosească alte servicii oferite", a declarat unul dintre consilierii din primăria Padova.

Articolul continuă după reclamă

Trupul românului a fost găsit într-o stare avansată de putrefacţie. Autorităţile italiene vor efectua o autopsie pentru a stabili cu exactitate cauza decesului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Mapamond » Un român, găsit mort pe străzile din Padova. Poliţiştii au reuşit să-l identifice abia după ce i-au găsit o amendă în buzunar: "În sfârşit, îi redăm demnitatea"