Antena Meniu Search
x

Un autobuz a căzut de pe pod, de la 70 de metri, pentru că şoferul se bătea cu o pasageră. 15 oameni au murit

Un autobuz a căzut de pe pod în fluviul Yangtze pentru că şoferul se bătea cu o pasageră. 15 oameni au murit, alte 45 de persoane fiind salvate din apele fluviului.

Şoferul se bătea cu o pasageră şi autobuzul a căzut de pe pod
Un autobuz a căzut de pe pod în fluviul Yangtze pentru că şoferul se bătea cu o pasageră. 15 oameni au murit - Captura video Twitter/CGTNofficial

Un autobuz a căzut de pe pod în fluviul Yangtze pentru că şoferul se bătea cu o pasageră. 15 oameni au murit, dar numai 13 cadavre au fost recuperate din apele fluviului, la Chongqing, în sud-vestul Chinei.

Autobuzul a căzut de la 70 de metri înălţime, după ce şoferul, un bărbat de 42 de ani, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi după ce a lovit o maşină a zburat de pe pud, prin balustrada de metal.

Imagini din cutia neagră a autobuzului au arătat cum înainte de a ieşi de pe pod cu câteva secunde, şoferul s-a luat la ceartă cu o pasageră, identificată ca fiind o femeie de 48 de ani, iar aceasta a început să îl lovească în cap cu un telefon mobil.

Şoferul a reacţionat şi a scăpat de sub control vehiculul. Poliţia chineză a anunţat că autobuzul era în perfectă stare tehnică, iar şoferul nu consumase alcool înainte de cursă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Echipele de salvare caută încă în apele fluviului corpurile a două dintre victime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un autobuz a căzut de pe pod, de la 70 de metri, pentru că şoferul se bătea cu o pasageră. 15 oameni au murit