Antena Meniu Search
x

Aventura unui șofer român de TIR "trădat" de GPS, în Italia. A rămas înţepenit pe străzile din Mattie, căutând o benzinărie închisă de 30 de ani

Un șofer român a rămas blocat cu TIR-ul pe un drum îngust din Mattie, o comună din provincia italiană Torino, după ce s-a lăsat ghidat de sistemul GPS, cel mai probabil neactualizat. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.02.2024, 12:22

Aventura unui șofer român de TIR "trădat" de GPS, în Italia. A rămas înţepenit pe străzile din Mattie, căutând o benzinărie închisă de 30 de ani - lunanuova.it

Potrivit publicației Luna Nuova, românul nostru căuta o stație peco, pentru a-și alimenta camionul. Doar că benzinăria indicată de sistemul de navigație era închisă de ...30 de ani.

Românul a rămas înțepenit cu TIR-ul pe o străduță îngustă

Omul a urmat cu consecvență instrucțiunile GPS-ului, care l-a trimis pe niște străduțe înguste, pentru ca, în final, să rămână înțepenit cu TIR-ul de-a lungul Via Aghetti. 

Camionul înmatriculat în Italia a fost cu greu deblocat. Cu manevre complexe și ajutat de un angajat al primăriei, bărbatul a reușit să întoarcă și să elibereze drumul.

Din fericire, șoferul român a scăpat nevătămat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Aventura unui șofer român de TIR "trădat" de GPS, în Italia. A rămas înţepenit pe străzile din Mattie, căutând o benzinărie închisă de 30 de ani