Antena Meniu Search
x

Galerie foto Avertizare de nor toxic la Hamburg, peste 100 de evacuaţi. Cerul s-a întunecat în urma unor incendii izbucnite la mai multe depozite

Poliţia şi pompierii din oraşul german Hamburg au avertizat localnicii cu privire la posibile toxine în aer, după ce duminică dimineaţa devreme au izbucnit incendii la mai multe depozite, relatează Reuters.

de Redactia Observator

la 09.04.2023, 15:50

Aproximativ 140 de persoane au fost evacuate și încă nu se poate spune cu exactitate cât de periculoasă este situația, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Un purtător de cuvânt al departamentului de pompieri a spus că ameninţarea a fost redusă, chiar dacă focul încă ardea la prânz, dar că oamenii ar trebui să rămână în case cu ferestrele închise.

Cerul s-a întunecat din cauza fumului

Autoritățile au precizat că incendiul a început în jurul orei 4 dimineața în Rothenburgsort, la doar câțiva kilometri sud-est de centrul Hamburgului, și că norul de fum se deplasa în direcția centrului orașului.

Mai mulți polițiști, pompieri și alți lucrători de urgență au fost la fața locului, în timp ce un nor gros de fum întunecat se înălța în sus.

Purtătorul de cuvânt al poliției a spus că cerul s-a întunecat, dar vremea a făcut dificilă determinarea cât de mult era fum și cât de mult erau nori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Avertizare de nor toxic la Hamburg, peste 100 de evacuaţi. Cerul s-a întunecat în urma unor incendii izbucnite la mai multe depozite