Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Momentul în care un avion ia foc şi se prăbuşeşte peste o casă a fost filmat, în Mexic (Video)

Un avion de mici dimensiuni a luat foc şi s-a prăbuşit peste o casă. Patru oameni au murit, iar alţi trei au fost răniţi. Momentul tragediei a fost filmat de un cameraman amator.

de Redactia Observator

la 04.12.2018 , 12:53

Momentul prăbuşirii avionului Cessna în Mexic Un avion de mici dimensiuni a luat foc şi s-a prăbuşit peste o casă, în Mexic - Facebook

Un avion de mici dimensiuni a luat foc şi s-a prăbuşit peste o casă. Patru oameni au murit, iar alţi trei au fost răniţi. Momentul tragediei a fost filmat de un cameraman amator.

Tragedia s-a produs într-un cartier din oraşul Culiacan, capitala statului Sinaloa, din Mexic. Un localnic tocmai filma cu telefonul în acel moment şi, accidental, a filmat momentul prăbuşirii.

Imaginile arată avionul venind în picaj şi, la câţiva metri de sol, ia foc. Aparatul de zbor, model Cessna, s-a izbit de o casă, pe o stradă aglomerată.

Articolul continuă după reclamă

Cele 4 persoane aflate la bord au murit pe loc în urma impactului. Alţi 3 oameni, care se aflau în locuinţă, au fost răniţi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Primele indicii din anchetă arată că, cel mai probabil, avionul a avut o defecţiune tehnică în timpul zborului, iar pilotul nu l-a mai putut controla.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Momentul în care un avion ia foc şi se prăbuşeşte peste o casă a fost filmat, în Mexic (Video)