Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un client a lăsat 10.000 dolari bacșiș, cu puțin timp înainte ca restaurantul să se închidă și angajații să fie concediați

Proprietarii unui restaurant din sud-vestul Floridei încearcă să descopere cine a lăsat un bacșiș de 10.000 de dolari pentru angajații săi, cu puțin timp înainte de anunțul autorităților în privința închiderii restaurantelor, din cauza pandemiei de covid-19.

de Cristian Ionescu

la 27.03.2020 , 22:00

- Profimedia

Proprietarii unui restaurant din sud-vestul Floridei încearcă să descopere cine a lăsat un bacșiș de 10.000 de dolari pentru angajații săi, cu puțin timp înainte de anunțul autorităților în privința închiderii restaurantelor, din cauza pandemiei de covid-19.

Generozitatea bărbatului a însemnat că cei 20 de membri ai personalului din restaurantul Pavillion au împărțit banii, fiecare obținând 500 de dolari, cu doar o zi înainte de a fi concediați de la locul de muncă.

Bărbatul care i-a înmânat unui manager banii în numerar este un client obișnuit. Bărbatului îi place să mănânce pe terasa restaurantului în zilele din timpul săptămânii, iar în weekend își aduce adesea familia pentru brunch. Proprietarului, dar și angajații spun că le-ar plăcea să-i mulțumească pentru gestul său.

Articolul continuă după reclamă

"Este amuzant, pentru că avem clienți oameni obișnuiți care venea aici dintotdeauna și suntem prieteni, dar nu le știm întotdeauna numele. Știm fețele lor, comenzile, mesele lor preferate, dar nu știm exact cine sunt", a spus proprietarul restaurantului, citat de apnews.com.

Managerul a fost nevoit să concedieze 90% din cei 200 de angajați ai săi în ultima săptămână, din toate cele 9 restaurante pe care le deține.

Bacșișul de 10.000 de dolari a fost cel mai binevoitor act pe care l-au văzut angajații, de când lucrează în restaurantul respectiv.

Cristian Ionescu Like
Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri externe » Un client a lăsat 10.000 dolari bacșiș, cu puțin timp înainte ca restaurantul să se închidă și angajații să fie concediați