Antena Meniu Search
x

O „badantă” româncă, arestată în Italia după ce și-a hărțuit fostul iubit

O „badantă” româncă din Italia a fost plasată în arest la domiciliu după ce și-a hărțuit sistematic fostul iubit.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 04.08.2020, 17:22

O „badantă” româncă, arestată în Italia după ce și-a hărțuit fostul iubit
Carabinieri au fost chemați în repetate rânduri de fostul iubit al femeii - Hepta
  • Cei doi români erau îngrijitori în Baricella, lângă Bologna
  • Femeia primise deja un ordin de restricție în decembrie 2019

Românca, în vârstă de 56 de ani, a făcut tot ce a putut să nu îl lase în pace pe fostul concubin. Telefoane, mesaje și chiar profile false de Facebook înregistrate pe site-urile matrimoniale cu numărul de telefon al bărbatului.

Potrivit ziarului Corriere della Sera, îngrijitoarea româncă, din localitatea Baricella, de lângă Bologna, nu dorea să accepte decizia bărbatului, cu care a trăit în concubinaj o perioadă, de a încheia relația lor și a început să-l streseze fără oprire: a venit la ușa lui și l-a sunat neîncetat.

Femeia primise deja un ordin de restricție în decembrie 2019, după ce a fost denunțată la carabinieri de fostul iubit, iar judecătorul i-a interzis astfel să se mai apropie de el sau de locurile frecventate de acesta.

Românca nu s-a lăsat însă bătută şi şi-a concentrat acţiunile de hărţuire de la distanţă, prin apeluri telefonice și SMS-uri la orice oră din zi și din noapte, precum și un profil fals cu numărul de telefon al fostului iubit pe un site de matrimoniale, făcându-l astfel să primească nenumărate apeluri telefonice și de la alte persoane.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, de asemenea român şi îngrijitor în Italia, a decis să o denunțe din nou la carabinieri pe fosta concubină, iar judecătorul pentru anchete preliminarii a decis imediat ca femeia româncă să fie pusă sub arest la domiciliu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O „badantă” româncă, arestată în Italia după ce și-a hărțuit fostul iubit