Antena Meniu Search
x

Galerie foto Băieţel de 5 ani, înjunghiat mortal de un bărbat pe o stradă din Polonia, sub privirile colegilor săi. Copilul era într-o excursie cu grădiniţa

Un băiaţel de 5 ani a murit, marți, după ce a fost înjunghiat în piept pe o stradă din Polonia. El şi colegii lui se aflau într-o excursie în apropierea grădiniţei când un bărbat de 71 de ani s-a năpustit asupra lor cu un cuţit, potrivit TVN24.

de Redactia Observator

la 18.10.2023, 16:23

Micuțul se afla într-o excursie cu alți preșcolari în orașul Poznań când a fost atacat pe stradă. Se pare că preșcolarii se plimbau în cartierul Łazarz când au fost atacați de un bărbat care mânuia un cuțit în jurul orei locale 10.00.

Bărbatul a fost imobilizat de o poliţistă aflată în timpul liber

Băiatul în vârstă de cinci ani a intrat în stop cardiac după ce a fost înjunghiat în piept şi deşi a fost dus la spital nu s-a putut face nimic pentru el. Un bărbat în vârstă de 71 de ani a fost arestat.

Poliția poloneză a scris pe Twitter: „În Poznań, a avut loc un atac cu cuțitul asupra unui grup de preșcolari care se aflau la plimbare cu educatorii lor. Agresorul a fost arestat de o polițistă care trecea pe lângă locul incidentului în timpul liber”.

Polițiștii au deschis o anchetă în legătură cu acest atac. Motivațiile atacatorului nu sunt încă prea clare. Din informaţiile poliţiei, nu există nicio legătură între atacator şi familia copilului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Băieţel de 5 ani, înjunghiat mortal de un bărbat pe o stradă din Polonia, sub privirile colegilor săi. Copilul era într-o excursie cu grădiniţa