Antena Meniu Search
x

Băiețel de trei ani, strivit cu scaunul din dreapta șoferului de iubitul mamei. Femeia îi cerea copilului să tacă din gură și să fie cuminte

Alfie Lamb, un băiețel de 3 ani din Marea Britanie, a avut parte de un sfârșit groaznic, el murind asfixiat după ce a fost strivit de iubitul mamei sale cu scaunul din dreapta șoferului, scrie presa britanică.

Alfie Lamb, un băiețel de 3 ani din Marea Britanie, a avut parte de un sfârșit groaznic, el murind asfixiat după ce a fost strivit de iubitul mamei sale cu scaunul din dreapta șoferului, scrie presa britanică.

Tragedia s-a petrecut în februarie 2018, însă procesul în care mama copilului, Adrian Hoare (21 ani), și iubitul acesteia, Stephen Waterson (25 de ani), sunt acuzați de omucidere se desfășoară în aceste zile în Marea Britanie.

Băiețel de trei ani, strivit cu scaunul din dreapta șoferului de iubitul mamei

Alfie se afla într-o mașină marca Audi împreună cu mama lui, iubitul acesteia, Stephen Waterson, care stătea pe locul din dreapta șoferului, și alte două cunoștințe, Marcus Lamb - șoferul automobilului și Emilie Williams (19 ani), iubita de la acea vreme a șoferului. Toți cinci se întorceau de la cumpărături.

Pe acelaşi subiect

Potrivit procurorului Duncan Atkinson, Alfie stătea pe podeaua mașinii, în locul rezervat picioarelor, în partea dreaptă a automobilului, în timp ce mama lui și tânăra de 19 ani se aflau pe bancheta din spate. La volan era Marcus Lamb, în timp ce iubitul mamei copilului stătea în dreapta acestuia.

Emilie Williams a povestit, în timpul audierilor, că Alfie făcea gălăgie și se plângea că nu are loc, după ce Stephen Waterson și-a mutat scaunul mai în spate pentru a sta cât mai confortabil.

"Alfie lovea scaunul din față și îi cerea bărbatului să mute scaunul, însă Stephen a refuzat", a declarat Emilie Williams.

Aceasta a povestit chiar că mama băiețelului i-a cerut acestuia să tacă și să nu se mai agite, la un moment dat chiar dându-i o palmă.

Deranjat că Alfie nu se potolește, Stephen Waterson și-a împins scaunul în spate intenționat nu o dată, ci de două ori. În ciuda faptului că băiețelul a mai apucat să spună doar "Mami" și că dădea clar semne că nu poate respira bine, mama acestuia nu a intervenit, crezând că băiețelul glumește, povestește martora.

Un tanar a ucis un baietel de 3 ani, strivindu-l cu scaunul din dreapta șoferului

Emilie Williams a declarat că Adrian Hoare a crezut că Alfie a adormit.

Toți cei din mașină și-au dat seama că situația e foarte gravă abia atunci când au ajuns la reședința familiei. Chemați de urgență, medicii l-au găsit pe copil în stop cardio-respirator și, deși a fost transportat la spital, nu a mai putut fi salvat.

Minciuni spuse pentru a-și acoperi fapta

Speriați de ceea ce au făcut, mama copilului și iubitul acesteia au încercat să-și ascundă faptele.

Adrian Hoare a declarat la poliție că Alfie a rămas inconștient după ce a adormit în timp ce se afla într-un taxi.

Un tanar a ucis un baietel de 3 ani, strivindu-l cu scaunul din dreapta șoferului

Procurorul Atkinson a precizat că acela a fost doar "începutul unui lung șir de minciuni, pe care ea, dar și ceilalți, le-au spus".

Poliția a descoperit ulterior imagini surprinse de camere de supraveghere cu cei patru adulți în mașina Audi.

În plus, mama și iubitul acesteia au început să-i amenințe pe cei doi tineri din mașină, pentru a nu spune nimic care să-i incrimineze.

În final, Emilie Williams a acceptat acuzația că a mințit în timpul anchetei, iar acum este martoră împotriva celor doi.

Procesul ar putea dura în jur de o lună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Băiețel de trei ani, strivit cu scaunul din dreapta șoferului de iubitul mamei. Femeia îi cerea copilului să tacă din gură și să fie cuminte