Antena Meniu Search
x

Video Banchet grandios la Palatul Buckingham. Regele Charles a avut printre invitaţi cuplul prezidenţial din Coreea de Sud: prima doamnă a atras toate privirile

Atmosferă de poveste la Londra unde Regele Charles a fost gazda unui banchet grandios la Palatul Buckingham. La evenimentul organizat cu ocazia vizitei preşedintelui Coreei de Sud au participat alături de cuplul regal şi Prinţul şi Prinţesa de Wales. Ca întotdeauna, Catherine a fost întruchiparea eleganței, însă cea care a impresionat o lume întreagă a fost prima doamnă din statul asiatic.

de Redactia Observator

la 22.11.2023, 21:45

Vezi și

Calești ca-n poveşti, covor roşu şi multă eleganţă... aşa l-a primit regele Charles al III-lea pe preşedintele Coreei de Sud la Londra. Peste 1.000 de soldaţi au defilat în Green Park în prima zi a viziei. Iar seara a venit cu o cină spectaculoasă organizată la Palatul Backingham. Evenimentul impecabil nu a fost eclipsat decât de prima doamnă a statului asiatic. În vârstă de 51 de ani, Kim Keon Hee a impresionat cu silueta perfectă şi chipul luminos. Şi nu puţini au fost cei care au crezut că este cu cel puţin 20 de ani mai tânără.

Nu doar cuplul sud-coreean a atras atenţia la banchet

Secretul, spun medicii britanici, sunt celebrele tratamente cosmetice şi ritualul strict de îngrijire a pielii pe care tinerele din Coreea de Sud le învaţă de la o vârstă fragedă. Şi, desigur, machiajul natural. Nu doar cuplul sud-coreean a atras atenţia la banchet. Şi prinţesa de Wales a întors capete într-o superbă rochie albă accesorizată cu bijuteri speciale. Una dintre ele: tiara Strathmore Rose, din colecția Reginei-Mamă, care nu a mai fost purtată în public din anul 1930.

Prinţesa de Wales nu a trecut neobservată nici în timpul zilei. Îmbrăcată într-un compleu roşu vibrant, Catherine a reuşit să atragă atenţia paparazzilor când a lăsat să se vadă mai mult decât prevede eticheta. Concluzia a fost însă că picioarele ei tonifiate sunt demne de un supermodel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Banchet grandios la Palatul Buckingham. Regele Charles a avut printre invitaţi cuplul prezidenţial din Coreea de Sud: prima doamnă a atras toate privirile