Antena Meniu Search
x

Foto Un bărbat ar fi fost aruncat 150 de metri în aer, după explozia de la stația de epurare din Avonmouth

Patru bărbați au murit după explozia puternică ce a avut loc la stația de epurare din Avonmouth, Marea Britanie. Potrivit unor surse citate de publicația The Times, una dintre victime ar fi fost aruncată în aer pe o distanță de 150 de metri.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 04.12.2020, 15:18

  • Un depozit de la stația de epurare din Avonmouth a explodat ca o bombă, joi dimineața
  • Martorii susțin că bubuitura s-a resimţit ca un cutremur în clădirile din zonă

Deflagrația a fost atât de puternică încât ar fi aruncat una dintre victime pe o distanță de 150 de metri, informează Mirror Online, care citează The Times.

"Silozul a explodat în timp ce bărbații lucrau pe acoperișul lui. Au căutat trupurile lor și au găsit unul la 150 de metri distanță, într-un lac. Sunt patru morți și un rănit, care a putut scăpa pe picioarele lui", a povestit un martor, potrivit sursei citate.

La fața locului s-au deplasat imediat mai multe echipaje de poliție, ambulanță și pompieri, pentru a-i găsi pe cei dispăruți.

Explozie la o stație de epurare din UK

Mai multe echipaje de pompieri, ambulanță și poliție s-au deplasat la locul deflagrației

Profimedia Images

Forțele de intervenție au adus și câini de urmă, în încercarea de a recupera trupurile victimelor, zona fiind survolată de elicoptere.

Explozie la o stație de epurare din Marea Britanie: "Nu au avut nicio șansă"

Colegii celor patru muncitori decedați au lăsat flori și mesaje de adio la locul deflagrației, în timp ce oficialii britanici au demarat deja o anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la tragedie.

Un bărbat ar fi fost aruncat 150 de metri în aer, după explozia de la stația de epurare din Avonmouth

Explozias-a produs la nivelul bazinelor de tratare chimică ale staţiei din Avonmouth

Profimedia Images

Martorii spun că silozul a explodat ca o bombă, iar unda de șoc a cutremurat zona industrială. "Nu au avut nicio șansă", a povestit un martor ocular de la o platformă industrială din apropiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un bărbat ar fi fost aruncat 150 de metri în aer, după explozia de la stația de epurare din Avonmouth