Antena Meniu Search
x

Bărbat găsit îngropat în spatele casei sale. Bătrânul era dat dispărut de câteva zile, în Thailanda

Un bărbat, dat dispărut de vineri, a fost găsit îngropat în spatele casei sale din districtul Ban Mai Chaiphot, din Thailanda, duminică.

de Monica Palade

la 28.06.2021, 10:12

Bărbat găsit îngropat în spatele casei sale. Bătrânul era dat dispărut de câteva zile, în Thailanda - Shutterstock

Pae Chaleepham, în vârstă de 72 de ani, era căutat de rude și de prieteni de două zile, când oamenii au dat peste o groapă proaspăt săpată, aranjată în grabă și acoperită cu două ramuri de nucă de cocos uscate, chiar în spatele casei sale.

Polițiștii au fost chemați la fața locului, alături de salvatori și un medic de la spitalul Ban Mai Chaiphot. Au săpat mai adânc și au găsit corpul lui Pae la aproximativ un metru adâncime.

Ucis și îngropat de propriul fiu

Bătrânul era îmbrăcat doar cu pantaloni, fără cămașă, iar pe față avea două tăieturi adânci și multe altele răni pe cap, brațe și corp. Urechea dreaptă a fost aproape tăiată, au declarat polițiștii.

Pe acelaşi subiect

Rudele sunt convinse că Pae a fost ucis și îngropat chiar de fiul său, Wichian, în vârstă de 41 de ani, care a dispărut și el de acasă de vineri. Oamenii îl văzuseră pe Pae adeseori bătut de fiul său. Piyawan Dokthaisong, nepoata lui Pae în vârstă de 35 de ani, a declarat că unchiul ei locuia în casă cu fiul său de când i-a murit soția.

Înainte ca Pae să dispară vineri, femeia îl auzise ceartându-se cu Wichian. Fiul său a vrut să ia cadrul tatălui său pentru a cumpăra câteva lucruri, dar Pae nu a fost de acord.

Polițiștii îl caută acum pe fiul bărbatului, principalul suspect în cazul crimei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Bărbat găsit îngropat în spatele casei sale. Bătrânul era dat dispărut de câteva zile, în Thailanda