Antena Meniu Search
x
LIVE

Video VIDEO. Bărbat salvat în ultima clipă din faţa metroului. A leșinat și a căzut pe șine când trenul intra în stație, în New York

Un bărbat în vârstă de 60 de ani care a leșinat și a căzut pe șinele de metrou din New York a fost salvat de un ofițer de poliţie și de un alt bărbat care aştepta pe peron, cu câteva momente înainte ca garnitura de metrou să ajungă în staţie.

De Ovidiu Cojocaru la 20.08.2021, 11:45
Vezi și

Incidentul a avut loc la o stație de metrou din Bronx. Unul dintre călătorii care aşteptau în staţie sosirea metroului a leşinat apoi a căzut direct pe șinele de tren, transmite New York Post. Un polițist aflat în acel moment în staţie a sărit pe șine pentru a-l ajuta pe bărbat, în timp ce trecătorii s-au apropiat şi ei de marginea peronului pentru a oferi ajutor, unul dintre călători coborând chiar şi ajutând la ridicarea bărbatului. 

„Tocmai am făcut ceea trebuia să fac, adică să ajut. Patrulam în stațieîn momentul în care bărbatul a leşinat şi a căzut direct pe şine. Am fost în locul potrivit, la momentul potrivit”, a povestit poliţistul.

Imediat după ce a fost ridicat de pe şine, bărbatul în vârstă de 60 de ani a fost transportat la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale, în timp ce poliţistul şi pasagerul care au ajutat la salvarea acestuia au fost îndelung aplaudaţi de către ceilaţi călători care au asistat la întreaga scenă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » VIDEO. Bărbat salvat în ultima clipă din faţa metroului. A leșinat și a căzut pe șine când trenul intra în stație, în New York