Antena Meniu Search
x

Bărbat surprins de camere când intră în casa unui pensionar şi îl jefuieşte (Video)

Autorităţile din Marea Britanie sunt în alertă, după ce un bărbat a fost surprins de camerele de filmat intrând în casa unui pensionar şi jefuindu-l pe acesta.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 15.07.2019, 16:43

Bărbatul a fost surprins de camerele de filmat
Bărbatul i-a furat pensionarului 5 lire sterline din portofel - Newsflare via Metro Online

Autorităţile din Marea Britanie sunt în alertă, după ce un bărbat a fost surprins de camerele de filmat intrând în casa unui pensionar şi jefuindu-l pe acesta.

Incidentul s-a petrecut în Leeds, iar victima este Dennis Birch, un bărbat de 88 de ani imobilizat într-un scaun cu rotile.

Bărbat surprins când intră în casa unui pensionar şi îl jefuieşte

Conform Metro Online, un bărbat a profitat de faptul că l-a văzut pe Dennis în scaunul cu rotile, a pătruns în casa acestuia şi a intrat în vorbă cu victima.

Paul Daly, nepotul lui Dennis, susţine că hoţul a vorbit într-o limbă străină, iar bunicul său i-a spus să părăsească încăperea, dar acesta nu ar fi înţeles sau s-ar fi făcut că nu înţelege.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate în casa lui Dennis arată că, la un moment dat, intrusul îi distrage acestuia atenţia, îi ia portofelul şi îi sustrage toţi banii, respectiv infima sumă de cinci lire sterline.

Ulterior, intrusul se face nevăzut. Poliţiştii au portretul hoţului, graţie imaginilor de pe camere, dar acesta încă nu a fost găsit.

Iar Paul Daly, nepotul lui Dennis, se teme că hoţul ar putea reveni la locul faptei sau, mai grav, ar putea oferi un pont altor infractori care chiar ar putea să-i facă rău bunicului său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Bărbat surprins de camere când intră în casa unui pensionar şi îl jefuieşte (Video)