Antena Meniu Search
x

Bărbaţii de la Hollywood depun eforturi mari pentru a avea apariţii fără cusur pe covorul roşu

La gala Premiilor Oscar, divele Hollywood-ului sunt cele care fură de regulă prim-planul. Toată lumea e curioasă ce rochie şi ce accesorii a ales fiecare vedetă. În ultimii ani însă, bărbaţii de pe covorul roşu capătă tot mai multă atenţie.

Vezi și

La gala Premiilor Oscar, divele Hollywood-ului sunt cele care fură de regulă prim-planul. Toată lumea e curioasă ce rochie şi ce accesorii a ales fiecare vedetă. În ultimii ani însă, bărbaţii de pe covorul roşu capătă tot mai multă atenţie. 

Pentru că sunt tot mai preocupaţi de imaginea lor şi reuşesc să îşi lase fanii cu gura căscată. Iată câteva dintre trucurile la care apelează înainte de premiile Academiei Americane de Film. 

Chiar dacă vorbim despre Hollywood, să faci eforturi ca să arăţi bine era până de curând subiect tabu printre vedetele masculine. Nu dădea bine să se ştie că urmezi proceduri speciale şi că faci vizite la stilist pentru o apariţie fără cusur. Acum însă, actori precum Kyle MacLachlan, Daniel Craig sau Oscar Isaac au dovedit că dă bine să dai bine pe covorul roşu.

Unul dintre cei mai importanţi paşi către o apariţie de milioane este atenţia la alimentaţie, spun experţii.

Asta înseamnă să nu mânânci deloc prostii. Înseamnă să consumi cinci alimente pe care le recomand: iaurt grecesc, ulei de măsline, peşte alb, migdale, varză kale şi legume verzi.

Tratamentele faciale nu mai sunt, de ceva vreme, rezervate femeilor. Până şi cei mai macho bărbaţi din lumea filmului ştiu că, înainte de Gala Oscar, e important să treacă pe la dermatolog. Procedura combină microdermabraziunea, un pic de tonifiere cu laser, un pic de exfoliere.

Pentru cei care au trecut de prima tinereţe se impune şi o vizită discretă la chirurgul plastician. Pentru că reflectoarele şi blitzurile nu iartă imperfecţiunile. Bărbia e importantă, pentru că atenţia se concentrează asupra feţei. Vor să aibă o linie a bărbiei armonioasă, mai ales pentru pozele din profil. Şi zona abdominală e importantă, bărbaţii nu vor să le iasă burta prin sacou. Nu vor să pară că o să pară că haina va plesni la cusături.

Pentru ţinuta perfectă, stiliştii vedetelor încep să se agite cu câteva luni înainte de Oscar. Sunt fel şi fel de trucuri care să mascheze defectele bărbaţilor de aur ai Hollywood-ului, fie că vorbim de statura prea mică sau de un abdomen nu tocmai lucrat. Există însă momente când cea mai reuşită vestimentaţie poate fi compromisă din cauza transpiraţiei. Dar şi pentru asta stiliştii au câte un as în mânecă: absorbantul igienic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Bărbaţii de la Hollywood depun eforturi mari pentru a avea apariţii fără cusur pe covorul roşu