Antena Meniu Search
x

Video Bătaie între români, pe aeroportul din Luton. Imaginile, filmate și comentate de un alt român

Imagini care nu fac cinste nimănui au fost filmate pe aeroportul din Luton, din Marea Britanie. Mai mulţi români s-au luat la bătaie în interiorul aeroportului, împărţindu-şi pumni şi picioare cu sălbăticie.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 15.05.2021, 16:52

Paza aeroportului nu a putut decât să privească bătaia

Violenţe de neimaginat pe aeroportul din Luton, iar protagoniştii par a fi majoritatea români. Nu se cunoaşte motivul pentru care s-au luat la bătaie, însă pasiunea cu care s-au bătut nu a putut fi întreruptă de gărzile aeroportului. Deveniţi simplu spectatori, paznicii au încercat cu vorba bună să-i oprească pe bătăuşi, dar fără nicio şansă.

Bărbaţii care se băteau erau încurajaţi de mai multe femei, care strigau fără încetare "dă-i, dă-i", iar la un moment dat, unul dintre ei a primit un pumn devastator în faţă, căzând instaneu la pământ, agresorul urlând "mort!". Imaginile au fost filmate de un alt român, care privea şi comenta incidentul.

Atenţie, imagini neprelucrate, limbaj posibil licenţios.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cele din urmă, forţele de ordine au reuşit aplanarea conflictului. Bătaia cruntă cu români, în aeroportul din Luton, s-a terminat cu 17 arestări şi trei răniţi grav.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Bătaie între români, pe aeroportul din Luton. Imaginile, filmate și comentate de un alt român