Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bebeluş de 29 de zile, cea mai tânără victimă a epidemiei de coronavirus

Un bebeluș de doar 29 de zile a murit într-un spital din Filipine, devenind cea mai tânără victimă a epidemiei de coronavirus din lume. 

de Veronica Micu

la 16.04.2020 , 13:21

Băiețelul a murit într-un spital din Filipine Bebeluş de 29 de zile, cea mai tânără victimă a epidemiei de coronavirus - istockphoto.com / imagine ilustrativă
  • Băiețelul a murit într-un spital din Filipine.
  • Copilul a murit din cauza unei infecții a sângelui.

Un bebeluș de doar 29 de zile a murit într-un spital din Filipine, devenind cea mai tânără victimă a epidemiei de coronavirus din lume. 

Ministrul filipinez al Sănătății, Maria Rosario Vergeire, a declarat că băiețelul a avut dificultăți de respirație și a fost dus de urgență la spital, unde a fost confirmat pozitiv pentru COVID-19.

Copilașul, de loc din Batangas, a murit din cauza unei infecții a sângelui care apare la sugari mai mici de 90 de zile, din cauza infecției respiratorii.

Articolul continuă după reclamă

Se crede că nou-născutul este cea mai tânără victimă a coronavirusului din lume, după ce un copil de șase săptămâni a murit pe 26 martie la Hartford, Connecticut, SUA, scrie Daily Mail.

Pe 6 aprilie, un alt bebeluș, de numai o zi, s-a stins în Louisiana, după ce mama lui a contractat COVID-19 și a născut prematur. Cu toate acestea, copilul decedat nu a dat rezultate pozitive pentru boală.

La această oră, Filipine înregistrează 5.453 cazuri de coronavirus și 349 de decese.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Bebeluş de 29 de zile, cea mai tânără victimă a epidemiei de coronavirus