Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Bebeluş de doar 2 luni, mort în timpul unei furtuni din Belgia după ce o creangă a căzut peste el

Furtunile violente care au măturat Belgia au ucis un bebeluş de numai două luni. Copilul se afla într-un cărucior, la plimbare cu mama, atunci când o creangă a căzut peste el. Din păcate, micuţul şi-a pierdut viaţa înainte ca medicii să-i acorde primul ajutor. Capitala ţării a fost lovită recent de ploi torenţiale care au fost însoţite de rafale de vânt ce au bătut cu până la 100 de kilometri pe oră. 

de Redactia Observator

la 11.07.2024 , 10:53

„Bebeluşul era plimbat într-un cărucior de mama lui când o creangă s-a prăbuşit pe cărucior. Alertele meteo indicau că nu se va întâmpla nimic înainte de 17:00. Ne putem imagina că dacă parcul ar fi fost închis cu o oră mai devreme, tragedia nu s-ar fi întâmplat”, a adăugat primarul din Uccle.

Furtuni însoţite de ploi puternice şi de rafale de vânt care au depăşit pe alocuri 100 de kilometri la oră au traversat luni centrul Belgiei. Intemperiile s-au abătut asupra capitalei începând cu orele 16:00, după care s-au deplasat spre nord.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » Bebeluş de doar 2 luni, mort în timpul unei furtuni din Belgia după ce o creangă a căzut peste el