Antena Meniu Search
x

Bebeluş de o lună, găsit mort într-o casă din Anglia. Un bărbat a fost arestat la un an de la descoperirea tulburătoare

Un bărbat de 27 de ani a fost acuzat de crimă, după ce un bebeluş de doar o lună a fost găsit inconştient într-o casă din Newbury.

de Monica Palade

la 26.05.2021, 19:30

Bebeluş de o lună, găsit mort într-o casă din Anglia. Un bărbat a fost arestat la un an de la descoperirea tulburătoare - Shutterstock

Serviciile de urgenţă s-au grăbit să ajungă la faţa locului, după ce micuţul Colby Lawton a intrat în stop cardiac, în luna aprilie 2020. Micuţul a fost dus la spital, însă acolo medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Pe 14 mai anul trecut, un bărbat şi o femeie, ambii din Newbury, au fost arestaţi sub suspiciunea de crimă, dar mai târziu au fost eliberaţi. În cursul zilei de marţi, 25 mai 2021, cei doi au fost din nou arestaţi.

Un presupus criminal arestat la un an de la faptă

James Lawton, 27 de ani, din Wiltshire, a fost acuzat de crimă și vătămare corporală gravă în legătură cu incidentul. A rămas în custodie şi urmează să se prezinte în faţa judecătorului în cursul zilei de miercuri, 26 mai. Femeia de 25 de ani, din Newbury, a fost eliberată pe cauţiune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Bebeluş de o lună, găsit mort într-o casă din Anglia. Un bărbat a fost arestat la un an de la descoperirea tulburătoare