Un bărbat şi-a violat şi omorât fiica vitregă de 6 ani, în timp ce mama era în spital, năştea, în Brazilia

De Larisa Andreescu.
Publicat: 20.05.2021, 15:31.
Actualizat: 20.05.2021, 15:37

Bărbatul ar fi aşteptat până când soţia a fost nevoită să se interneze în spital pentru a naşte, astfel încât să îşi poată viola şi ucide fiica vitregă.

În imagine: Mâinile unui bărbat cuprind părul unei fetițe

Un bărbat şi-a violat şi omorât fiica vitregă de 6 ani, în timp ce mama era în spital, năştea, în Brazilia

Shutterstock

Tânărul de 34 de ani, al cărui nume nu a fost făcut public până în acest moment, a fost arestat în legătură cu uciderea micuţei Ana Paula Soares Marx, de șase ani, pe care a abuzat-o şi a omorât-o în chinuri cumplite. Criminarul ar fi fost condamnat şi în trecut pentru uciderea şi violarea propriei sale mame.

Trupul neînsufleţit al copilei a fost găsit plin de semne de violenţă, plutind pe râul Preto, în Brazilia, în dimineața zilei de 16 mai, la trei zile după ce a fost dată dispărută.

Tatăl vitreg era considerat deja suspect principal în cazul dispariţiei pentru că fusese necooperant cu poliţia în timpul căutărilor, motiv pentru care a fost arestat la scurt timp şi acuzat de omor, relatează The Sun.

Potrivit anchetatorilor, atunci când a fost întrebat cu privire la posibila locație a fiicei sale vitrege, el a răspuns că „nu va depune mărturie împotriva sa”.

Bărbatul fusese condamnat şi pentru violarea şi uciderea propriei mame

Rudele fetiţei ar fi declarat autorităţilor că aceasta nu s-a simțit niciodată în largul ei în preajma lui şi că ar fi încercat să fugă de acasă odată, lucru care a ridicat suspiciuni de abuz sexual.

Poliția a constatat ulterior că suspectul avea antecedente de infracțiuni sexuale, inclusiv o condamnare de viol și ucidere a propriei sale mame în 2007 şi o acuzaţie pentru abuz sexual asupra unui copil de trei ani din oraşul natal, Sao Francisco.

În urma autopsiei s-a descoperit că micuţa fusese violată şi sugrumată, avea pieptul comprimat şi maxilarul rupt. Nu au fost găsite semne de înec, sugerându-se faptul că Ana era dea moartă când trupul ei a fost aruncat în râu.

Nu au existat dovezi care să sugereze că mama victimei știa despre trecutul criminal al suspectului și nici despre posibilul abuz asupra fiicei sale.

Bărbatul rămâne în arest în timp ce ancheta continuă.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.