Antena Meniu Search
x

Un bărbat şi-a violat şi omorât fiica vitregă de 6 ani, în timp ce mama era în spital, năştea, în Brazilia

Bărbatul ar fi aşteptat până când soţia a fost nevoită să se interneze în spital pentru a naşte, astfel încât să îşi poată viola şi ucide fiica vitregă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 20.05.2021, 15:37

În imagine: Mâinile unui bărbat cuprind părul unei fetițe
Un bărbat şi-a violat şi omorât fiica vitregă de 6 ani, în timp ce mama era în spital, năştea, în Brazilia - Shutterstock

Tânărul de 34 de ani, al cărui nume nu a fost făcut public până în acest moment, a fost arestat în legătură cu uciderea micuţei Ana Paula Soares Marx, de șase ani, pe care a abuzat-o şi a omorât-o în chinuri cumplite. Criminarul ar fi fost condamnat şi în trecut pentru uciderea şi violarea propriei sale mame.

Trupul neînsufleţit al copilei a fost găsit plin de semne de violenţă, plutind pe râul Preto, în Brazilia, în dimineața zilei de 16 mai, la trei zile după ce a fost dată dispărută.

Tatăl vitreg era considerat deja suspect principal în cazul dispariţiei pentru că fusese necooperant cu poliţia în timpul căutărilor, motiv pentru care a fost arestat la scurt timp şi acuzat de omor, relatează The Sun.

Potrivit anchetatorilor, atunci când a fost întrebat cu privire la posibila locație a fiicei sale vitrege, el a răspuns că „nu va depune mărturie împotriva sa”.

Bărbatul fusese condamnat şi pentru violarea şi uciderea propriei mame

Rudele fetiţei ar fi declarat autorităţilor că aceasta nu s-a simțit niciodată în largul ei în preajma lui şi că ar fi încercat să fugă de acasă odată, lucru care a ridicat suspiciuni de abuz sexual.

Poliția a constatat ulterior că suspectul avea antecedente de infracțiuni sexuale, inclusiv o condamnare de viol și ucidere a propriei sale mame în 2007 şi o acuzaţie pentru abuz sexual asupra unui copil de trei ani din oraşul natal, Sao Francisco.

În urma autopsiei s-a descoperit că micuţa fusese violată şi sugrumată, avea pieptul comprimat şi maxilarul rupt. Nu au fost găsite semne de înec, sugerându-se faptul că Ana era dea moartă când trupul ei a fost aruncat în râu.

Nu au existat dovezi care să sugereze că mama victimei știa despre trecutul criminal al suspectului și nici despre posibilul abuz asupra fiicei sale.

Bărbatul rămâne în arest în timp ce ancheta continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un bărbat şi-a violat şi omorât fiica vitregă de 6 ani, în timp ce mama era în spital, năştea, în Brazilia