Antena Meniu Search
x

Bebeluş român, în stare critică după ce a căzut de la etaj în Anglia. Mama a vrut să se arunce după el

Un bebeluş român de mai puţin de doi ani a fost transportat de urgenţă la spitalul din Luton, Anglia, în cursul zilei de joi, după ce micuţul a căzut de la etajul 1 al clădirii în care locuia alături de mama sa.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 28.06.2019, 15:39

Mai mulţi români au intervenit pentru a acorda primul ajutor bebeluşului
Poliţiştii investighează cazul bebeluşului român căzut de la etaj - Facebook Mario Mocan

Un bebeluş român de mai puţin de doi ani a fost transportat de urgenţă la spitalul din Luton, Anglia, în cursul zilei de joi, după ce micuţul a căzut de la etajul 1 al clădirii în care locuia alături de mama sa.

Incidentul a adunat întreg cartierul la faţa locului, mulţi români care locuiesc în zonă intervenind pentru a oferi primul ajutor bebeluşului.

Bebeluşul a căzut de la etaj într-un cartier plin de români

Conform The Sun, iniţial oamenii au văzut-o pe mama micuţului aflată pe balcon şi solicitând ajutor. S-a crezut că femeia ar fi fost victima unei agresiuni.

Ulterior oamenii şi-au dat seama de grozăvia petrecută, după ce l-au observat pe micuţ întins pe trotuar, cu faţa în jos şi sângerând abundent.

O româncă aflată în zonă, antrenată în acordarea de prim ajutor, a intervenit pentru a-l ajuta pe micuţ până la venirea unei ambulanţe.

Alţi români au încercat cu greu să o imobilizeze pe mama copilului de teamă că aceasta, în încercarea de a-l lua pe copil în braţe, i-ar agrava situaţia.

Căderea bebeluşului de la etaj, considerată un accident

În cele din urmă, conform unuia dintre martori, Mario Mocan, care a povestit incidentul pe Facebook, micuţul a fost transportat de urgenţă la spitalul din Luton şi supus unei prime intervenţii chirurgicale pentru extirparea splinei.

Apoi, autorităţile din Luton au încercat să-l transfere pe micuţ la un spital de copii din Cambridge, dar fără succes.

Starea extrem de gravă în care se află micuţul nu a permis ca acesta să fie transferat nici măcar cu ajutorul unui elicopter.

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz, însă primele informaţii arată că incidentul este considerat un accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Bebeluş român, în stare critică după ce a căzut de la etaj în Anglia. Mama a vrut să se arunce după el