Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bebeluș uriaș, adus pe lume de o femeie din Rusia, fără anestezie sau ajutor de la medici. Cât a cântărit fetița la naștere

Un bebeluș uriaș a fost adus pe lume de o femeie din Rusia, fără anestezie sau ajutor de la medici. Fetița a cântărit la naștere peste 6 kilograme.

de Redactia Observator

la 01.02.2018 , 14:25

Bebeluș uriaș, adus pe lume de o femeie din Rusia, fără anestezie sau ajutor de la medici - El Pais

Un bebeluș uriaș a fost adus pe lume de o femeie din Rusia, fără anestezie sau ajutor de la medici. Fetița a cântărit la naștere peste 6 kilograme.

Fetița născută în urmă cu câteva zile într-un spital din Rusia a venit pe lume pe cale naturală. Mama, o femeie în vârstă de 42 de ani, a născut fără anestezie epidurală și analgezice, dar și fără intervenția medicilor.

Fetița a cântărit 6,3 kilograme la naștere și a fost considerat 'uriaș' după standardele medicale, având în vedere că a cântărit mai mult de 5 kilograme.

Articolul continuă după reclamă

Părinții, ale căror nume nu au fost făcute publice, au refuzat să acorde interviuri presei, așa că nu se știe ce nume au ales să îi dea fetiței lor.

Un bebeluș ajunge, de regulă, să cântărească 6 kilograme abia la vârsta de 6 luni. Însă acesta nu este cel mai neobișnuit caz de până acum, notează El Pais.

Potrivit Guinness Book of Records, cel mai greu bebeluș a cântărit 10,2 kilograme la naștere. Mama lui era de origine italiană și a născut la Aversa, în septembrie 1995.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Ştiri externe » Bebeluș uriaș, adus pe lume de o femeie din Rusia, fără anestezie sau ajutor de la medici. Cât a cântărit fetița la naștere