Antena Meniu Search
x

Permise de conducere de Anglia, vândute pe Facebook de români: 'Asigurăm trecere garantată la aplicație și traseu'

Mai mulți români și-au deschis o afacere cu permise de conducere în Anglia. Contra unor sume de bani, românii garantează obținerea permisului de conducere.

Mai mulți români și-au deschis o afacere cu permise de conducere în Anglia. Contra unor sume de bani, românii garantează obținerea permisului de conducere.

Românii au postat anunțuri pe diferite site-uri din Anglia, dar și pe unele grupuri de români stabiliți în Marea Britanie.

"Permise de conduce toate categotille legale Uk. Acum poti obtine permisul de conducere in uk direct prin scoala de soferi fara intermediari. Permisele sunt 100 % legale si sunt valabile oriunde in lume. Suntem singura scoala cu examinatori romani . Asiguram trecere garantata la aplicatie si traseu.

Categoria A,B - £1300

Pe acelaşi subiect

Categoria A - £500

Categoria C - £800

Categoria CE - £1200

Categoria E - £600

Categoria A,B,BE,C,CE,D - £2000

Ultimele 4locuri saptamana aceasta. Se ofera contrat si factura. Detinem centre in toate orasele mari din UK", se arată într-una din postările 'afaceriștilor' români.

Permise de conducere Anglia, vandute pe Facebook de romani

Din nefericire, ca și în România și în orice altă țară din lume, permisul de conducere se obține numai în urma unui examen teoretic urmat de un altul practic.

Drept urmare, nicio persoană, examinator sau instructor auto nu poate garanta pentru obținerea permisului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Permise de conducere de Anglia, vândute pe Facebook de români: 'Asigurăm trecere garantată la aplicație și traseu'