Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Bere cu nemiluita la festivalul Oktoberfest din Germania. Preţul pentru o halbă de un litru este între 13 și 15 euro

S-a dat cep festivalului de bere Oktoberfest din Germania. Mii de oameni au ajuns la Munchen, unde primarul orașului a deschis oficial primul butoi. În acest an, cel puțin șase milioane de vizitatori sunt așteptați în cele 16 zile ale evenimentului spumos. 

de Redactia Observator

la 22.09.2024 , 20:47

Îmbrăcaţi în ţinute tradiţionale bavareze, iubitorii de bere au năvălit pe porţile dincolo de care începe marea petrecere. Aşteptarea de câteva ore la coadă a meritat. 

În mod tradițional, prima halbă de la Oktoberfest a mers către prim-ministrul bavarez, iar în câteva minute berea a început să curgă cu nemiluita.

"Cel mai bun lucru pe care îl poți bea, berea. Berea bavareză. Nu știu nimic mai bun"

Vezi și

Nu doar berea a fost în centrul atenţiei. Tarabele cu mâncare tradiţională şi parada cu trăsuri, dansatori şi fanfară au creat un spectacol total.

În acest an, cel puțin șase milioane de vizitatori sunt așteptați în cele 16 zile ale festivalului. Preţul pentru o halbă de un litru este între 13 și 15 euro, ceva mai mari decât anul trecut. Autorităţile au luat măsuri de securitate sporite pentru marea sărbătoare, după atacul mortal cu cuțitul în Solingen, un oraş în apropiere de Munchen.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Bere cu nemiluita la festivalul Oktoberfest din Germania. Preţul pentru o halbă de un litru este între 13 și 15 euro