Antena Meniu Search
x

Video Bilanț negru în Fâșia Gaza: cel puțin 100 de palestinieni morți în doar 24 de ore, în urma bombardamentelor

Război Israel - Hamas. Cel puţin 100 de palestinieni au murit în ultimele 24 de ore în Gaza, în timpul bombardamentelor israeliene. Atacurile au vizat oraşul Khan Younis, pe locul doi ca populaţie în enclavă, dar şi două tabere de refugiaţi. În trei luni, de când a început războiul, peste 2.000 de oameni au murit în Gaza şi 56.000 au fost răniţi, potrivit ministerului Sănătăţii din Gaza. Iar şapte din 10 case au fost complet distruse ori avariate, conform Wall Street Journal.

de Redactia Observator

la 30.12.2023, 21:25

Vezi și

Cel puțin 100.000 de persoane s-au refugiat în Rafah în ultimele zile, au declarat reprezentanții ONU, în timp ce forțele israeliene pătrund tot mai adânc în Khan Younis, în sudul Gaza. Numărul uriaș de palestinieni care s-au adunat în cel mai sudic oraș din Gaza a înrăutățit condițiile deja "dezastruoase" din zonă, susține ONU.

Martin Griffiths, șeful operațiunilor umanitare ale ONU, a avertizat că o populație "traumatizată și epuizată" este "înghesuită pe o bucată de pământ din ce în ce mai mică". O tabără uriașă formată din mii de corturi și barăci improvizate a apărut în Rafah.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Bilanț negru în Fâșia Gaza: cel puțin 100 de palestinieni morți în doar 24 de ore, în urma bombardamentelor