Antena Meniu Search
x

Bilanțul tragediei din Miami a crescut la cinci morți și 156 de dispăruți. Patru dintre victime au fost identificate

Bilanțul tragediei din Surfside, Florida, după prăbușirea unei clădiri rezidențiale a ajus la cinci morți, au anunțat autoritățile. "Echipele noastre de căutare și salvare au găsit un alt cadavru sub dărâmături", potrivit CNN.

de Redactia Observator

la 27.06.2021, 08:57

Bilanțul tragediei din Miami a crescut la cinci morți și 156 de dispăruți. Patru dintre victime au fost identificate
Bilanțul tragediei din Miami a crescut la cinci morți și 156 de dispăruți. Patru dintre victime au fost identificate - Profimedia Images

Patru dintre cele cinci victime au fost deja identificate. Este vorba despre Antonio Lozano, în vârstă de 83, Gladys Lozano, 79, și Manuel LaFont, 54, și Stacie Fang, 54 de ani, a aunțat Departamentul de Poliție Miami-Dade. Antonio și Gladys Lozano au fost descoperiți apartamentul 903.

Un inginer a semnalat "pagube structurale majore" la clădirea prăbuşită încă din 2019

Un inginer a semnalat ”pagube structurale majore” la placa de sub terasa piscinei, dar şi fisuri şi surpări în parcarea imobilului rezidenţial care s-a suprat joi în Florida, dezvăluie în ediţia de sâmbătă cotidianul The New York Times.

The New York Times citează un raport întocmit în octombrie 2019 de către un inginer, Frank Morabito, în vederea planificării unor lucrări care urmau să înceapă în curând.

Potrivit acestui document, cea mai mare parte a pagubelor a fost cauzată probabil de anii de expunere a materialelor de construcţie la atmosfera salină corozivă de pe coasta de sud a Floridei.

Frank Morabito nu evocă vreun risc al unei prăbuşiri a construciei, însă subliniază că reparaţii erau necesare şi vizau ”să menţină integritatea structurală” a clădirii, scrie NYT.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Bilanțul tragediei din Miami a crescut la cinci morți și 156 de dispăruți. Patru dintre victime au fost identificate