Bill Gates face o nouă predicţie despre momentul în care lumea va reveni la normal, cu ajutorul vaccinurilor anti-Covid

De Andreea Anghel.
Publicat: 25.03.2021, 11:30.
Actualizat: 25.03.2021, 11:30

Lumea ar trebui să revină la normal până la sfârșitul anului 2022 datorită vaccinurilor anti-COVID-19, a declarat Bill Gates într-un interviu pentru presa poloneză.

Bill Gates a făcut o nouă predicţie despre momentul în care lumea va reveni la normal, cu ajutorul vaccinurilor anti-Covid

Bill Gates

Profimedia Images

Bill Gates a făcut o nouă predicţie despre momentul în care lumea ar reveni la normal. ''Aceasta este o tragedie incredibilă'', a spus co-fondatorul Microsoft despre pandemie, adăugând că singura veste bună a fost accesul la vaccinuri.

Când preconizează că se va întoarce lumea la normal

Citește și:

''Până la sfârșitul anului 2022 ar trebui să revenim la normal'', a fost declaraţia lui Bill Gates, potrivit reuters.com.

Gates, un miliardar care a renunțat la funcția de președinte al Microsoft Corp în 2014, a acordat cel puțin 1,75 miliarde de dolari pentru răspunsul global la pandemia COVID-19. Aceasta include asistență pentru unii producători de vaccinuri, diagnostice și tratamente potențiale.

Programul COVAX, susținut de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizare (GAVI), își propune să asigure 2 miliarde de doze de vaccin pentru țările cu venituri mai mici până la sfârșitul anului 2021.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.