Antena Meniu Search
x

Boris Johnson, declaraţie controversată în faţa copiilor: "Am putea hrăni animalele cu unele fiinţe umane"

Boris Johnson a avut o replică ciudată în cadrul unei conferinţe despre protejarea mediului, susţinută în faţa mai multor copii. Premierul britanic a spus, în glumă, că anumiţi oameni ar trebui daţi ca hrană animalelor sălbatice.

de Redactia Observator

la 26.10.2021, 15:41

Boris Johnson, declaraţie controversată în faţa copiilor: "Am putea hrăni animalele cu unele fiinţe umane"
- Profimedia

Boris Johnson a spus că reciclarea nu a oferit rezultatele scontate şi a glumit spunând că hrănirea animalelor cu oameni ar ajuta la rezolvarea crizei de biodiversitate cu care se confruntă planeta. Reacţia premierului britanic a venit în cadrul unei conferinţe a organizaţiei WWF UK, la care erau invitaţi şi copii.

Moderatoarea discuţiei a încercat să salveze situaţia

"Cred că trebuie să repunem natura în drepturi. În acest moment, 97% din masa mamiferelor de pe planeta este reprezentată de oameni şi de animalele domestice. Doar 3% a mai rămas pentru sălbătice", a declarat Tanya Steele, directorul organizaţiei WWF UK. Boris Johnson s-a declarat "trist", apoi a adăugat: "Am putea hrăni animalele cu unele fiinţe umane".

Tanya Steele a încercat să salveze momentul spunând că premierul a făcut o glumă şi a glumit şi ea la rândul ei: "Am putea să supunem la vot mai târziu, să vedem dacă există candidaţi". Boris Johnson a redevenit apoi serios şi a completat: "Reciclarea nu este răspunsul. Reciclarea nici măcar nu oferă un început de răspuns".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Boris Johnson, declaraţie controversată în faţa copiilor: "Am putea hrăni animalele cu unele fiinţe umane"