Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Brad Pitt nu mai este singur. Actorul are o nouă iubită

Este unul dintre cei mai sexy bărbaţi din lume şi cei mai râvniţi burlaci de la Hollywood, dar Brad Pitt nu mai este singur.

de Redactia Observator

la 27.08.2020 , 20:30

  • În prima lor vacanţă împreună, Brad Pitt a dus-o la castelul din Franţa.
  • Brad Pitt a mai fost căsătorit şi cu actriţa Jennifer Aniston.

La aproape 4 ani de la divorţul de Angelina Jolie, starul are o nouă iubită. Fotomodel şi cu aproape 30 de ani mai tânără decât el.

Brad Pitt şi noua lui cucerire, Nicole Poturalski, au fost surprinşi de paparazzi în timp se urcau într-un avion privat, pe un aeroport din apropiere de Paris. Cei care i-au văzut spun că actorul a fost foarte tandru cu noua femeie din viaţa lui, a sărutat-o de mai multe ori, fără să îi pese de cei din jur.

Nicole are 27 de ani şi origini poloneze, dar s-a născut în Germania. Este un fotomodel apreciat şi a apărut pe coperta celor mai importante reviste de modă din ţara natală, însă în copilărie a vrut să fie biolog marin. Încă nu şi-a îndeplinit acest vis, dar a înfiinţat o asociaţie pentru protecţia rechinilor. Vorbeşte 5 limbi străine şi este mama unui băieţel.

Vezi și

În prima lor vacanţă împreună, Brad Pitt a dus-o la castelul din Franţa, pe care l-a cumpărat împreună cu fosta soţie, actriţa Angelina Jolie, în 2011, pentru 67 de milioane de dolari. Este chiar locul unde cei doi au făcut nunta în 2014, pentru ca 2 ani mai târziu să se despartă. Brad Pitt a mai fost căsătorit şi cu actriţa Jennifer Aniston, de care s-a despărţit în momentul în care s-a îndrăgostit de Angelina Jolie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » Brad Pitt nu mai este singur. Actorul are o nouă iubită