Antena Meniu Search
x

BREAKING NEWS: MASACRU DE FLORII! Cel puțin 26 oameni au murit și peste 40 au fost răniți într-o explozie, la o biserică egipteană. ISIS a revendicat atacul

O explozie a avut loc la o biserică din orașul egiptean Tanta. Sunt cel puțin 13 morți și 42 de răniți, anunță presa internațională.

O explozie a avut loc la o biserică din orașul egiptean Tanta. Sunt cel puțin 26 de morți și 42 de răniți, anunță presa internațională.

Update ora 13:20 - Statul Islamic a revendicat atentatul terorist de la biserica coptă din orașul egiptean Tanta. Potrivit autorităţilor, un sinucigaş s-a aruncat în aer în Biserica Mar Girgis din Tanta, în Delta Nilului.

Update ora 12.00: Bilanțul exploziei de la biserică a ajuns la 26 de morți. Deflagrația s-a produs cu câteva săptămâni înainte de vizita Papei Francisc.

Update ora 11.45: bilanțul victimelor în explozia de la biserica creștină din Tanta a crescut la 15 morți.

Pe acelaşi subiect

Update ora 11.47: Potrivit presei egiptene, o a doua explozie s-a produs și în fața sediului poliției din orașul Tanta. Această a doua deflagrație nu a fost confirmată.

La biserica unde a avut loc prima explozie au fost trimise numeroase echipe de intervenție. Cameramani amatori au surprins scene de haos în zonă.

Bilanțul victimelor ar putea fi mult mai mare, avertizează martorii.

Explozia s-a produs în fața bisericii, unde avea loc o procesiune religioasă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Biserica aparține creștinilor coptici, din Egipt. Oamenii sărbătoreau Duminica Floriilor.

Presa locală spune că e vorba despre un atentat. Deocamdată, însă, oficialii egipteni nu au dat nicio informație.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » BREAKING NEWS: MASACRU DE FLORII! Cel puțin 26 oameni au murit și peste 40 au fost răniți într-o explozie, la o biserică egipteană. ISIS a revendicat atacul