Antena Meniu Search
x

Video Britney Spears, mai puternică şi mai independentă. Apropiaţii spun că vedeta a plâns la auzul veştii că nu mai este sub tutela tatălui

Victorie pentru Britney Spears. Dupa 13 ani, Tribunalul a eliberat-o pe artistă de sub tutela tatălui. Apropiaţii lui Britney au povestit că vedeta a plâns la auzul veştii. În faţa tribunalului din Los Angeles mii de fani au aşteptat decizia cu pancarte şi flori.

De Ana Constantin la 30.09.2021, 20:55
Vezi și

Hotărârea tribunalului din Los Angeles o lasă pe Britney Spears mai puternică şi mai independentă decât a fost vreodată după 2008. În vârstă de 27 de ani pe atunci, cântăreaţa a fost pusă sub tutela tatălui său chiar la solicitarea acestuia. 

Se despărţise, recent, de soţul Kevin Federline şi suferise mai multe episoade de depresie. Într-unul dintre episoadele de cădere psihică, artista a atacat chiar o echipă de jurnalişti cu o umbrelă. De atunci, Jamie Spears i-a gestionat fiicei sale nu doar averea estimată la 60 de milioane de dolari, dar chiar şi viaţa intimă. Britney avea nevoie de acordul lui chiar şi pentru a renunţa la contracepţie. Decizia tribunalului din Los Angeles de a pune capăt acestei situaţii a fost primită cu aplauze de fanii artistei, veniţi în număr mare să o susţină. 

Mathew Rosengart, avocatul lui Britney: Britney Spears a înfruntat acest coşmar mai mult de un deceniu. Sunt mândru de ea, pentru curajul ei, pentru puterea ei.

Războiul juridic dintre Britney şi tatăl ei datează de 13 ani şi a culminat, în vară, cu o audiere dramatică în care artista a denunţat abuzurile bărbatului. În paralel cu lupta din instanţă, povestea lui Britney a mobilizat şi sute de mii de oameni. De la Londra la Los Angeles, fanii artistei au cerut în stradă eliberarea ei de sub tutelă, în paralel cu o campanie virulentă condusă pe reţelele de socializare. Totuşi, Britney nu este, încă, total liberă. Tutela a fost predată, deocamdată, unei echipe de profesionişti. Britney mai are două audieri în instanţă pe 12 noiembrie şi 13 decembrie. Judecătorii vor decide atunci dacă îi redau independenţa totală.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Britney Spears, mai puternică şi mai independentă. Apropiaţii spun că vedeta a plâns la auzul veştii că nu mai este sub tutela tatălui