Antena Meniu Search
x

Video Britney Spears, mai puternică şi mai independentă. Apropiaţii spun că vedeta a plâns la auzul veştii că nu mai este sub tutela tatălui

Victorie pentru Britney Spears. Dupa 13 ani, Tribunalul a eliberat-o pe artistă de sub tutela tatălui. Apropiaţii lui Britney au povestit că vedeta a plâns la auzul veştii. În faţa tribunalului din Los Angeles mii de fani au aşteptat decizia cu pancarte şi flori.

Ana Constantin
de Ana Constantin

la 30.09.2021, 20:55

Vezi și

Hotărârea tribunalului din Los Angeles o lasă pe Britney Spears mai puternică şi mai independentă decât a fost vreodată după 2008. În vârstă de 27 de ani pe atunci, cântăreaţa a fost pusă sub tutela tatălui său chiar la solicitarea acestuia. 

Se despărţise, recent, de soţul Kevin Federline şi suferise mai multe episoade de depresie. Într-unul dintre episoadele de cădere psihică, artista a atacat chiar o echipă de jurnalişti cu o umbrelă. De atunci, Jamie Spears i-a gestionat fiicei sale nu doar averea estimată la 60 de milioane de dolari, dar chiar şi viaţa intimă. Britney avea nevoie de acordul lui chiar şi pentru a renunţa la contracepţie. Decizia tribunalului din Los Angeles de a pune capăt acestei situaţii a fost primită cu aplauze de fanii artistei, veniţi în număr mare să o susţină. 

Mathew Rosengart, avocatul lui Britney: Britney Spears a înfruntat acest coşmar mai mult de un deceniu. Sunt mândru de ea, pentru curajul ei, pentru puterea ei.

Războiul juridic dintre Britney şi tatăl ei datează de 13 ani şi a culminat, în vară, cu o audiere dramatică în care artista a denunţat abuzurile bărbatului. În paralel cu lupta din instanţă, povestea lui Britney a mobilizat şi sute de mii de oameni. De la Londra la Los Angeles, fanii artistei au cerut în stradă eliberarea ei de sub tutelă, în paralel cu o campanie virulentă condusă pe reţelele de socializare. Totuşi, Britney nu este, încă, total liberă. Tutela a fost predată, deocamdată, unei echipe de profesionişti. Britney mai are două audieri în instanţă pe 12 noiembrie şi 13 decembrie. Judecătorii vor decide atunci dacă îi redau independenţa totală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Britney Spears, mai puternică şi mai independentă. Apropiaţii spun că vedeta a plâns la auzul veştii că nu mai este sub tutela tatălui