Antena Meniu Search
x

Video Bucurie neașteptată pentru un bărbat care și-a primit salariul în monede unsuroase, aduse cu roaba în fața casei sale

Un bărbat din Georgia își acuză fostul patron că i-a plătit ultimul salariu în monede unsuroase, aduse cu o roabă până în fața casei sale, la mai bine de patru luni după ce și-a dat demisia.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 26.03.2021, 15:48

Andreas Flaten și-a primit ultimul salariul în monede unsuroase, aduse cu roaba în fața casei sale
Andreas Flaten și-a primit ultimul salariul în monede unsuroase, aduse cu roaba în fața casei sale - captura YouTube
  • Andreas Flaten și-a primit ultimul salariu, în valoare de 915 dolari, în monede de un cent.

Andreas Flaten a spus că a fost șocat când a văzut că, în loc să primească un cec cu 915 dolari, a primit în schimb o roabă plină cu 91.500 de monede pline de ulei, echivalentul sumei datorate. În plus, deasupra teancului cu monede, patronul a ținut să-i lase și un mesaj ofensator.

„A făcut un lucru copilăresc”, a spus Flaten, potrivit AP.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Americanul a povestit ca a lucrat la un service auto până în luna noiembrie, când și-a dat demisia, și de atunci a făcut demersuri să-și recupereze ultimul său salariul, apelând chiar la Departamentul Muncii din Georgia pentru a primi ajutor.

Andreas Flaten s-a trezit cu o roabă cu monede în fața casei sale

La jumătatea lunii martie, Flaten a spus că, în timp ce se pregătea să iasă din casă cu prietena lui, a observat roaba cu monede de pe aleea casei sale. Mare i-a fost mirarea când a vazut că banii erau acoperiți de o substanță uleioasă.

De când i-a primit, bărbatul spune că în fiecare seară încearcă să curețe cât mai multe monede, pentru a merge să le încaseze, însă procesul este extrem de migălos și îi mănâncă mult timp.

Proprietarul firmei, Miles Walker, a declarat pentru WGCL-TV că nu își mai amintește dacă a lăsat roaba cu aproape 230 de kg de monede în fața casei fostului său anga.

„Nu îmi mai amintesc. Nu contează. A fost plătit, acesta este singurul lucru important”, a declarat Miles Walker.

Monede vechi, valoroase pentru colecționari

Iubita lui Flaten, Olivia Oxley, a spus că speră ca povestea iubitului ei să facă lumină asupra modului în care unii oameni sunt sunt tratați de către angajatorii lor.

Ea a spus că au încetat să mai fie supărați pe tema asta și chiar privesc actul meschin într-o lumină pozitivă.

„Cu atât de mulți bănuți, era aproape imposibil să nu găsim și câteva comori. Deja am găsit o monedă din 1937”, a spus tânăra.

Astfel de monede sunt extrem de căutate de colecționari și pot deveni foarte valoroase dacă sunt într-o stare bună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Bucurie neașteptată pentru un bărbat care și-a primit salariul în monede unsuroase, aduse cu roaba în fața casei sale