Antena Meniu Search
x

Bugetul alocat nunţii prinţului Harry cu Meghan Markle s-a dublat

Meghan Markle vrea o nuntă ca în poveşti, chiar dacă riscă să o eclipseze pe ducesa de Cambridge, viitoarea regină a Angliei.

Vezi și

Meghan Markle vrea o nuntă ca în poveşti, chiar dacă riscă să o eclipseze pe ducesa de Cambridge, viitoarea regină a Angliei. Bugetul alocat căsătoriei cu prinţul Harry s-a dublat, scrie presa tabloidă din Regat. Doar rochia pe care fosta actriţă o va purta pe 19 mai ar costa 400 de mii de lire sterline.

Ţinuta de 60.000 de euro purtată în ziua logodnei pare un chilipir pe lângă rochia de mireasă pe care ar fi ales-o Meghan Markle. 400 000 de lire ar fi plătit din propriul buzunar pentru a se asigura că arată în ziua nunţii aşa cum îşi doreşte. De altfel, bugetul pe care Meghan l-a alocat evenimentului s-a dublat, spun apropiaţii cuplului regal. Doar luna de miere costă 120.000 de lire. Este cadoul pe care viitoarea mireasă i l-ar fi făcut prinţului ei.  

Presa încearcă de multă vreme să afle ce designer va realiza rochia de mireasă. Cei mai mulţi se aşteaptă ca Meghan să-şi îndrepte atenţia spre brandul Alexander McQueen. Rochia de 250.000 de lire, purtată de ducesa de Cambridge în ziua nunţii, a purtat semnătura acestei case de modă britanice. Însă există voci care spun că actriţa de peste ocean vrea cu orice preţ să o întreacă pe Kate în tot ceea ce face. Marii creatori vestimentari au un sfat pentru logodnica lui Harry. 

Meghan a detronat-o deja pe Kate în topul celor mai frumoase femei din familia regală a Marii Britanii. Un chirurg estetician a analizat chipul actriţei şi a concluzionat că nasul ei e aproape perfect, iar poziţia ochilor e ideală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Bugetul alocat nunţii prinţului Harry cu Meghan Markle s-a dublat