Antena Meniu Search
x

Cadavrul unui cunoscut gangster din Ecuador, furat dintr-un cimitir din Columbia. Liderul bandei Los Choneros ar fi fost ucis de garda sa

Cadavrul unui gangster cunoscut din Ecuador a fost furat dintr-un cimitir din Columbia, a anunţat poliţia, potrivit BBC.

de Redactia Observator

la 14.09.2023, 16:11

Cadavrul unui cunoscut gangster din Ecuador, furat dintr-un cimitir din Columbia - Profimedia

Corpul lui Junior Roldán, un gangster cunoscut în Ecuador, a fost furat dintr-un cimitir din Columbia, a anunțat poliția, potrivit Mediafax. Rămășițele lui Junior Roldán au fost îngropate într-un cimitir din orașul Envigado, deoarece nimeni nu i-a revendicat trupul. Dispariția a fost sesizată și anunțată de angajații cimitirului columbian.

Gangsterul ar fi fost ucis chiar de garda sa de corp

Ancheta poliției este dificilă deoarece Roldán avea mulți dușmani. Numărul doi din Los Choneros, o bandă de care a terorizat Ecuadorul, a fost găsit împușcat mortal în provincia Antioquia din Columbia în luna mai.

El s-a refugiat în Columbia după ce a fost vizat de două atentate. Poliția suspectează că a fost ucis chiar de garda sa de corp care ar fi încercat să fure suma mare de bani pe care liderul bandei o luase cu el când s-a ascuns.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Copilul dumneavoastră a fost victima bullying-ului?

Observator » Stiri externe » Cadavrul unui cunoscut gangster din Ecuador, furat dintr-un cimitir din Columbia. Liderul bandei Los Choneros ar fi fost ucis de garda sa