Antena Meniu Search
x

Câine grav rănit într-un accident cu un mort și 19 răniți, eutanasiat la locul impactului, în Germania

Un câine grav rănit într-un accident cu un mort și 19 răniți a fost eutanasiat la locul impactului, în Germania. Un transportor auto a lovi în plin o coloană de mașini, cinci autoturisme fiind distruse.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 20.07.2020, 09:21

  • Un camion și 5 mașini au fost implicate în accident.
  • Printre victime sunt și copii mici.

Un grav accident de circulație a avut loc sâmbătă de dimineață înainte de intrarea în Emstunnel, pe A31, în Germania, în apropiere de granița cu Olanda.

Un transportor auto condus de un lituanian de 31 de ani a intrat în plin într-o coloană staționată de mașini în spatele unui blocaj în trafic. Un om a murit, alți 19 au fost răniți.

Un bărbat de 57 de ani pasager într-un autoturism a decedat, alte patru persoane au fost rănite grav, inclusiv un copil mic. Două persoane au suferit răni moderate, 13 persoane au fost rănite ușor.

Potrivit departamentului de pompieri Leer, vehiculele conțineau aproape exclusiv turiștii din Renania de Nord-Westfalia și Olanda.

Doi câini aflați în două mașini au fos tși ei răniți, unul atât de grav încât a fost eutanasiat la locul impactului, scrie ruhr24.de.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Câine grav rănit într-un accident cu un mort și 19 răniți, eutanasiat la locul impactului, în Germania