Antena Meniu Search
x

Campionatul Mondial de Fotbal este în pericol!

Cu numai două zile înainte de începerea campionatului mondial de fotbal, Brazilia se află pe marginea prăpastiei.

Vezi și

 Cu numai două zile înainte de începerea campionatului mondial de fotbal, Brazilia se află pe marginea prăpastiei. Mii de oameni s-au luptat cu forţele de ordine în oraşele în care peste câteva zile ar trebui să se înfrunte cele mai bune echipe de fotbal.

Brazilienii iubesc fotbalul, dar bugetarii din ţara sud-americană nu sunt deloc încântaţi că acolo se va desfăşura Cupa Mondială. Banii investiţi în organizarea acestui eveniment puteau fi folosiţi în scopuri mult mai bune, spun aceştia cu numai două zile înainte de debutul campionatului.

Mii de profesori au ocupat unul dintre principalele bulevarde din Rio de Janeiro, iar în Sao Paulo angajaţii de la metrou s-au bătut cu poliţiştii. A fost a cincea zi de grevă pentru angajaţii de la metrou care cer salarii cu 12 la sută mai mari.

Autorităţile i-au trimis pe scutieri să-i împrăştie de pe străzi. Nu doar protestele violente ameninţă buna desfăşurare a Cupei, ci şi inundaţiile. Cel puţin nouă oameni au murit după ce viiturile au afectat sudul ţării, iar apele riscă să acopere şi un oraş care va fi gazda câtorva meciuri din Cupă. Autorităţile au decretat stare de urgenţă în zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Campionatul Mondial de Fotbal este în pericol!