Antena Meniu Search
x

Cancerul ar putea fi ERADICAT. Cercetătorii au descoperit cum ar putea fi DISTRUSĂ proteina care provoacă apariţia bolii

Cercetătorii britanici au dezvoltat aşa numitul "sărutul morţii" pentru proteinele care provoacă apariţia cancerului în organism şi despre care se ştie că sunt rezistente la medicamente.

Cercetătorii britanici au dezvoltat aşa numitul "sărutul morţii" pentru proteinele care provoacă apariţia cancerului în organism şi despre care se ştie că sunt rezistente la medicamente.

Oamenii de ştiinţă vor acum să folosească molecule pentru a lega aceste proteine de un agent neutralizator.

"Am descoperit că pentru neutralizarea acestei proteine nu este suficient ca ea să fie plasată în apropierea agentului neutralizator. Trebuie să aibă contact direct cu el, să îl 'sărute' şi nu vorbim despre un 'pupic scurt'!", spun cercetătorii.

"Am denumit operaţiunea 'sărutul morţii', întrucât aceasta este cheia care asigură degradarea proteinei", au audăugat specialiştii.

Pe acelaşi subiect

"Suntem la curent cu multe dintre proteinele cre provoacă apariţia cancerului în organism, dar a căror extindere şi provocare de daune nu am reuşit încă să o împiedicăm. Principala problemă este că nu am găsit încă moleculele care se pot lipi cu succes de aceste proteine şi, care, în acelaşi timp, să le inhibe funcţionarea.", au explicat cercetătorii.

Există multe informaţii despre proteinele care provoacă apariţia cancerului, însă până acum s-au dovedit extrem de rezistente medicamentele care ar trebui să le atace.

Citeşte şi: A SUFERIT în tăcere! BOALA GRAVĂ care a răpus-o pe cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete la doar 59 de ani

Acum, oamenii de ştiinţă speră să găsească modalitatea prin care aceste proteine vor putea fi îndepărtate complet din organism.

Citeşte şiNu știai asta, dar GRUPA ta de SÂNGE conţine indicii privind BOLILE cu ŞANSE FOARTE MARI să le faci!

Citeşte şi: Bolnavii de cancer, fără TRATAMENT! Mai multe spitale din ţară nu mai au medicamente pentru Secţiile de Oncologie

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Cancerul ar putea fi ERADICAT. Cercetătorii au descoperit cum ar putea fi DISTRUSĂ proteina care provoacă apariţia bolii