Antena Meniu Search
x

Video Căpitan român, arestat împreună cu tot echipajul, după ce autorităţile franceze au descoperit la bordul navei peste o tonă de cocaină

Captură impresionantă de droguri la bordul unei nave cargo condusă de un căpitan român. Garda de coastă din Franţa a confiscat peste o tonă de cocaină pe care vaporul încerca să le transporte din Brazilia într-un port din nordul Europei.

de Redactia Observator

la 06.10.2021, 13:42

Vezi și

Peste o tonă de cocaină adusă din Brazilia a fost confiscată la bordul unei nave cargo, vineri, în portul Dunkerque din nordul Franţei. Toţi cei 20 de membri ai echipajului, de diferite naţionalităţi între care ruşi, ucrainieni, filipinezi şi etiopieni, precum şi căpitanul navei, un român, au fost reţinuţi şi transportaţi la Paris.

Drogurile ar fi fost ascunse în cala navei care figura drept transportator de minereuri. Valoarea lor a fost estimată la 80 de milioane de euro. Guvernul Franţei a anunţat că ia în considerare inclusiv posibilitatea unei tranzacţii de cumpărare a unei ambarcaţiuni de la guvernul francez pentru a vinde cocaină în portul Dunkerque.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Căpitan român, arestat împreună cu tot echipajul, după ce autorităţile franceze au descoperit la bordul navei peste o tonă de cocaină