Antena Meniu Search
x

Căpitan român, mort într-un port din Belgia. A căzut în apă când descărca marfă şi nu a mai putut fi salvat

Un căpitan român în vârstă de 61 de ani a murit, vineri seară, după ce a căzut în apă în timp ce descărca. Potrivit publicaţiei Nieuwsblad, tragedia s-a petrecut în jurul orei 23.00, pe cheiul de lângă fabrica ArcelorMittal, în portul Gent din Belgia.

de Redactia Observator

la 17.06.2024 , 12:09

Căpitan român, mort într-un port din Belgia. A căzut în apă când descărca marfă şi nu a mai putut fi salvat - captura video euroports.com

"O echipă de scafandri a intrat în apă să-l caute pe bărbat. Au reușit să-l localizeze rapid pe român, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva", a anunţat procuratura din Flandra de Est. 

Filmul tragediei

Românul lucra ca marinar pe o barjă cu steag românesc. Descărca marfă când, la un moment dat, s-a împiedicat, a făcut un pas înapoi și a căzut în apă.

Articolul continuă după reclamă

Alți membri ai echipajului au dat alarma, iar la faţa locului au ajuns imediat serviciile de urgență.

"Este un incident nefericit. Scafandrii au reușit să scoată victima din apă după patruzeci de minute, dar era prea târziu. Bărbatul murise", a declarat Rudy Hanot, reprezentantul firmei care operează în terminalul All Weather. 

Membrii echipajului, dar şi familia au primit asistenţă psihologică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Stiri externe » Căpitan român, mort într-un port din Belgia. A căzut în apă când descărca marfă şi nu a mai putut fi salvat