Antena Meniu Search
x

Carambol cu 50 de masini in Elvetia. 11 oameni au fost raniti usor

11 oameni au fost raniti, pe o autostrada din Elvetia, dupa o ciocnire in lant in care au fost implicate aproape 50 de vehicule. Accidentul a fost provocat de vremea nefavorabila si mai ales de ceata extrem de deasa.

Vezi și

Accidentul s-a produs in apropiere de Lausanne, chiar inainte de intrarea intr-un tunel. Vizibilitatea redusa, din cauza cetii, dar si viteza neadaptata conditiilor meteo si distanta insuficienta intre vehicule se afla la originea coliziunii, potrivit primelor constatari ale anchetei.

Aproape o suta de oameni se aflau in vehiculele accidentate. Toti au fost examinati de medici si psihologi dar numai 11, usor raniti, au ajuns in spitale. Unii dintre ei se pot considera foarte norocosi, deoarece masinile lor s-au oprit chiar pe marginea prapastiei adanci de 200 de metri.

Autostrada a fost inchisa timp de aproape patru ore, pentru ca serviciile de depanare, mobilizate din intregul canton, sa indeparteze vehiculele avariate.

Presa elvetiana noteaza ca accidentele de o asemenea amploare sunt rare in aceasta tara. O coliziune in lant mai grava decat cea de ieri s-a produs pe aceeasi autostrada acum aproape cinci ani. Atunci, o persoana si-a pierdut viata, alte 55 au fost ranite iar pagubele s-au cifrat la patru milioane de franci elvetieni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Carambol cu 50 de masini in Elvetia. 11 oameni au fost raniti usor