Antena Meniu Search
x

Video Carcasa motorului unui avion Boeing 737 s-a desprins la scurt timp după decolare, în Statele Unite

Panică pe un aeroport din Statele Unite. Carcasa motorului unui avion Boeing 737 s-a desprins la scurt timp după decolare. La bordul aeronavei se aflau 135 de pasageri şi şase membri ai echipajului. Avionul a fost forţat să se întoarcă înapoi la sol, însă, din fericire, nimeni nu a fost ranit. Pasagerii, care au fost transferaţi într-o altă aeronavă, au avut parte de o întârziere de 3 ore. Acum, mai multe echipe de ingineri inspectează avionul. În ultimul an, astfel de aeronave au fost implicate în mai multe incidente. O navă ce aparţine Alaska Airlines a rămas în ianuarie fără o parte din fuzelaj

de Redactia Observator

la 08.04.2024, 08:53

Vezi și

Autorităţile de reglementare a companiilor aeriene din Statele Unite au început o anchetă după ce carcasa motorului unui avion Boeing 737-800 s-a desprins în timpul decolării şi a lovit flapsul unei aripi. 

Avionul Southwest Airlines a revenit în siguranţă pe aeroportul internaţional din Denver în jurul orei locale 08:15 (15:15 GMT), după ce iniţial plecase spre Houston.

Aeronava Boeing avea la bord 135 de pasageri şi şase membri ai echipajului

Incidentul survine în contextul în care Boeing a fost în centrul atenţiei în ultima perioadă din cauza unor probleme de fabricaţie şi siguranţă.

Pe acelaşi subiect

Southwest Airlines a declarat că echipele sale de mentenanţă vor revizui Boeing 737-800 după ce carcasa care acoperă motorul avionului s-a desprins.

Avionul a fost fabricat în 2015, potrivit datelor Administraţiei Federale a Aviaţiei (FAA), iar 737-800 este o generaţie anterioară a modelului 737 de la ultimul model Max. FFA a precizat că aeronava Boeing a fost tractată la poartă după aterizare.

Southwest a declarat că va transporta pasagerii cu un alt avion spre Houston cu aproximativ trei ore întârziere faţă de program.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Carcasa motorului unui avion Boeing 737 s-a desprins la scurt timp după decolare, în Statele Unite