Antena Meniu Search
x

O prezentatoare tv a fost găsită moartă în apartamentul său din Londra

Prezentatoarea tv Caroline Flack a fost găsită moartă în apartamentul său din Londra. Apropiații spun că ar fi vorba despre o sinucidere. Britanica avea 40 de ani.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 15.02.2020, 22:28

Caroline Flack la un eveniment monden
Prezentatoarea tv Caroline Flack s-a sinucis în Londra - Alpha Press via Hepta
  • Prezentatoarea tv avea 40 de ani.
  • Apropiații spun că este vorba despre o sinucidere.

Prezentatoarea tv Caroline Flack a fost găsită moartă în apartamentul său din Londra. Apropiații spun că ar fi vorba despre o sinucidere. Britanica avea 40 de ani.

Vestea morții lui Caroline Flack a fost făcută publică de familia sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit Sky News, un avocat al familiei a transmis că prezentatoarea s-a sinucis și că trupul său a fost găsit în apartamentul ei din estul Londrei.

În vârstă de 40 de ani, Caroline Flack era prezentatoarea unui show tv, pe postul britanic ITV2.

În ultimele săptămâni, însă, nu a mai apărut pe ecran din cauza unui incident violent care a adus-o în fața justiției. Caroline Flack a fost acuzată de agresiune, după ce și-a lovit în cap, cu o veioză, iubitul de 27 de ani – modelul și tenismenul britanic Lewis Burton.

Procesul urma să înceapă în următoarele săptămâni, chiar dacă iubitul ei și-a retras acuzațiile. Vineri, de Ziua Îndrăgostiților, Lewis Burton a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de Caroline Flack, cu mesajul ”te iubesc”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » O prezentatoare tv a fost găsită moartă în apartamentul său din Londra