Antena Meniu Search
x

Catarama i-a salvat viata unui barbat din SUA

Un american, vanzator intr-un magazin din Philadelphia, isi datoreaza viata cataramei metalice. In timpul unui schimb de focuri, un glont ratacit l-a lovit pe barbat, dar s-a oprit exact in catarama. Medicii care l-au vazut ar fi spus ca glontul il putea ucide.

Vezi și

Cand in fata magazinului au inceput sa se traga focuri de arma, Bienvenido Reynoso a incercat sa se puna la adapost, culcandu-se la pamant.

Mai multe gloante au spart vitrina si s-au ratacit prin magazin. Reynoso a descoperit, abia mai tarziu, ca unul dintre proiectile i-ar fi putut provoca rani grave. Barbatul a descoperit glontul, incastrat in catarama, doar dupa ce un coleg i-a atras atentia ca avea. o gaura in camasa.

Reynoso a fotografiat imediat glontul, ca o amintire a momentului in care putea sa-si piarda viata. De atunci, le arata poza tuturor clientilor, care-l considera un erou sau cel mai norocos om.

Cat despre protagonistii schimbului de focuri de afara, unul este in stare critica la spital iar celalalt - arestat. Reynoso spune ca-si va cauta alt serviciu intr-un cartier mai linistit, deoarece nu vrea sa-si forteze norocul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Catarama i-a salvat viata unui barbat din SUA