Antena Meniu Search
x

Cazul tănarului român bătut cu sălbăticie stârneşte indignare în Franţa

Cazul unui adolescent român, răpit şi bătut cu sălbăticie de 12 persoane, stârneşte indignare în Franţa. Băiatul de 16 ani a fost lovit până a intrat în comă.

Vezi și

 Cazul unui adolescent român, răpit şi bătut cu sălbăticie de 12 persoane, stârneşte indignare în Franţa. Băiatul de 16 ani a fost lovit până a intrat în comă.

Imaginile cu el bătut nu pot fi difuzate. Darius este pur şi simplu mutilat. Trăsăturile feţei nu se mai cunosc deloc după ce, ore în şir a fost călcat în picioare. Adolescentul a fost găsit de un alt român, Ion Vardu, care locuieşte în apropiere.

Cei 12 călăi l-au luat pe băiat chiar din curtea casei. Potrivit presei franceze, agresorii i-ar fi cerut mamei 15 mii de euro pentru a-l elibera pe băiat. O parte din bani ar fi fost încasaţi în contul unui furt pe care adolescentul l-ar fi comis într-un apartament.

Familia victimei trăia, alături de alţi 200 de români, într-o clădire părăsită dintr-o localitate la nord de Paris. În urma incidentul violent, grupul şi-a abandonat adăpostul. De teamă.

Ministerul Afacerilor Externe a catalogat actul drept incalificabil, fără justificare, şi a cerut autorităţilor franceze să ia toate măsurile necesare pentru găsirea şi pedepsirea vinovaţilor. Agresiunea a fost condamnată şi de preşedintele Francois Hollande, dar şi de premierul francez.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Cazul tănarului român bătut cu sălbăticie stârneşte indignare în Franţa