Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ce probleme de sănătate are Kamala Harris. Raportul medical, dezvăluit de doctorul candidatei la preşedinţia SUA

Starea de sănătate a Kamalei Harris este excelentă și "deține rezistența fizică și mentală" necesară pentru a ocupa funcția de președinte.

de Redactia Observator

la 13.10.2024 , 08:19

Sunt cuvintele medicului ei, care a mai adăugat că democrata are un stil de viață sănătos și activ. Dr. Joshua Simmons, medicul personal al lui Harris, a declarat că aceasta are "reziliența fizică și mentală excelentă" necesară pentru a îndeplini funcția de președinte. 

În raportul medical, Dr. Simmons a menționat că Harris, în vârstă de 59 de ani, adoptă un stil de viață activ și sănătos, iar cel mai recent examen medical a fost "neobişnuit". Mai mult, ea are un istoric de alergii și urticarie, pentru care urmează un tratament de imunoterapie de trei ani. Harris poartă lentile de contact pentru miopie ușoară și are un istoric familial de cancer de colon.

O încercare de a atrage atenţia asupra stării de sănătate a lui Donald Trump

Vezi și

Totul vine ca o încercare de a atrage atenţia, de fapt, asupra stării de sănătate a lui Donald Trump, care a făcut publice doar informații limitate despre sănătatea sa de-a lungul anilor. 

Echipa republicanului a publicat, mai apoi, o declaraţie prin care a spus că fostul preşedinte american este în stare perfectă pentru a ocupa funcţia. Trump, în vârstă de 78 de ani, a devenit cel mai în vârstă candidat din cursa electorală după ce Joe Biden s-a retras.  

În noiembrie 2023, Trump a publicat o scrisoare de la medicul său, în care acesta susținea că fostul președinte este în "sănătate fizică și mentală excelentă", însă fără a oferi detalii susținute, precum greutatea, tensiunea arterială sau nivelurile de colesterol.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Inflaţia a scăzut în luna septembrie. Simțiți ieftinirile la buzunar?
Observator » Ştiri externe » Ce probleme de sănătate are Kamala Harris. Raportul medical, dezvăluit de doctorul candidatei la preşedinţia SUA