Antena Meniu Search
x

Video Ce se afla în biroul Poliţiei din Varşovia, unde a explodat cadoul primit de un comandant polonez în Ucraina. Doi răniţi, după ce tavanul s-a prăbuşit parţial

Este alertă la sediul poliţiei din Varşovia, după ce un cadou pe care comandantul l-a primit în timpul unei vizite în Ucraina a explodat. Oficialii de la Varşovia au anunţat că le-au cerut explicaţii celor de la Kiev.

de Redactia Observator

la 15.12.2022, 19:27

Vezi și

Explozia a avut loc miercuri dimineaţă, în jurul orei 8, într-un birou în care Poliţia din Varşovia ţine documente secrete şi care e chiar lângă încăperea în care stă comandantul poliţiei din capitala Poloniei. Deflagraţia a fost puternică, iar o parte din tavan s-a prăbuşit. Comandantul și un agent de securitate au suferit răni ușoare, a anunțat Ministerul polonez de Interne. 

"Cadou exploziv" primit de un comandant polonez în Ucraina

Din primele informaţii, la originea exploziei ar fi un cadou pe care comandantul poliţiei l-a primit zilele trecute în timpul unei vizite făcute în Ucraina, unde s-a întâlnit cu şefii poliţiei ucrainene şi cei ai Serviciului pentru Situaţii de Urgenţă. Ministerul polonez de Interne nu a dorit să dezvăluie despre ce fel de obiect este vorba, însă dă asigurări că a cerut explicaţii de la Kiev.  

Incidentul vine după ce în ultimele săptămâni mai multe plicuri suspecte au fost primite în 17 ambasade şi consulate ale Ucrainei din întreaga lume, inclusiv de către reprezentanţa diplomatică a Kievului de la Bucureşti, la care a ajuns un colet în care se aflau ochi de animal în stare avansată de putrefacţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Ce se afla în biroul Poliţiei din Varşovia, unde a explodat cadoul primit de un comandant polonez în Ucraina. Doi răniţi, după ce tavanul s-a prăbuşit parţial