Antena Meniu Search
x

Ce spune Poliţia britanică despre moartea lui Sinead O'Connor. Artiştii din întreaga lume i-au adus omagii emoţionante

Cântăreaţa irlandeză Sinead O'Connor, care a murit miercuri la vârsta de 56 de ani, a fost găsit în stare de inconştienţă la o adresă din Londra şi a fost declarată decedată la faţa locului, a anunţat Poliţia Metropolitană in Londra, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 27.07.2023, 15:11

Ce spune Poliţia britanică despre moartea lui Sinead O'Connor. Artiştii din întreaga lume i-au adus omagii emoţionante
Ce spune Poliţia britanică despre moartea lui Sinead O'Connor. Artiştii din întreaga lume i-au adus omagii emoţionante - Getty Images

''Poliţia a fost chemată miercuri, 26 iulie, la ora 11:18, pentru a anunţa că o femeie este în stare de inconştienţă la o adresă rezidenţială ... Ofiţerii s-au prezentat şi o femeie în vârstă de 56 de ani a fost declarată decedată la faţa locului'', a precizat Poliţia metropolitană. ''Decesul nu este tratat ca fiind suspect. Un dosar va fi pregătit pentru medicul legist'', se adaugă în document.

Artişti din întreaga lume au reacţionat la aflarea veştii. Michael Stipe, solistul trupei REM, muzicianul american Tori Amos şi cântăreţul irlandez Shane MacGowan s-au numărat printre cei care i-au adus cântăreţei un omagiu pentru onestitatea feroce, prezenţa intensă şi spiritul fără compromisuri.

Artista se confrunta de mai mulţi ani cu probleme psihice pe care nu le-a ascuns nicio clipă. A vorbit despre ele, deschis, cu fanii ei, pe conturile personale. În anul 2016, jurnaliştii americani au dat-o dispărută şi bănuiau ori că şi-a luat viaţa, ori că intenţionează să facă asta. Doi ani mai târziu, cântăreaţa s-a convertit la islamism, după ce - la finalul anilor '90 - devenise preoteasă într-o sectă desprinsă din biserica romano-catolică. În 2003 aceasta a fost diagnosticată cu tulburare bipolară.

Sinead O'Connor a devenită celebră în toată lumea după ce a înregistrat un succes incredibil cu piesa Nothing Compares 2 U, în 1990. O apariţie neobişnuită - excentrică şi nonconformistă, a recunoscut, recent, că lacrima din acest videoclip a fost reală. Şi a fost pentru mama sa, care a murit într-un accident de maşină când artista avea doar 18 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Ce spune Poliţia britanică despre moartea lui Sinead O'Connor. Artiştii din întreaga lume i-au adus omagii emoţionante